MLADIĆA (23) MAJKA I BRAT NAŠLI MRTVOG Horor u selu kod Niša: Razvalili vrata sobe i zatekli telo: Žrtva pre smrti slavila s društvom

Novosti online

14. 01. 2024. u 19:23

TELO dvadesettrogodišnjeg mladića pronađeno je danas u porodičnoj kući u selu Skorica kod Ražnja.

МЛАДИЋА (23) МАЈКА И БРАТ НАШЛИ МРТВОГ Хорор у селу код Ниша: Развалили врата собе и затекли тело: Жртва пре смрти славила с друштвом

Foto: N. Skenderija/MUP

- U 13.30 časova nam je prijavljen pronalazak tela mlađeg muškarca. O tome je obavešteno Više javno tužilaštvo - kazali su policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, za sada nema indicija da je smrt mladića nastupila kao posledica krivičnog dela.

Stanovnici Skorice u šoku zbog tragedije

Stanovnici Skorice u šoku su nakon što se saznalo za tragediju, nezapamćenu u tom selu. Kako se saznaje od meštana, mladić je noć proveo sa društvom, proslavljajujući pravoslavnu Novu godinu.

Nakon proslave je otišao kući i više ga niko nije video.

Majka i brat razvalili vrata sobe i pronašli telo

Pošto se nije javljao na telefon ni majci, ni najboljem prijatelju, odlučili su da razvale vrata na njegovoj sobi, a na krevetu su zatekli njegovo telo sa prostrelnom ranom na glavi.

Meštani ističu da je mladić bio izuzetno dobar i vredan, bio je zapošljen i imao devojku, pa su se roditelji nadali da bi uskoro mogao da se oženi.

Naložena je obdukcija tela nesrećnog mladića i biće urađena u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo