DEČAK (3) ZADRŽAN NA HIRURGIJI: Oglasili se iz bolnice u Prokuplju o stanju deteta na kog je naleteo automobil

D. Z.

25. 01. 2024. u 17:22

TROGODIŠNjI dečak A.M. na kojeg je danas naleteo automobil u Solunskoj ulici, nadomak centra Prokuplja, zbrinut je na Odeljenju hirurgije prokupačke bolnice "Dr Aleksa Savić".

ДЕЧАК (3) ЗАДРЖАН НА ХИРУРГИЈИ: Огласили се из болнице у Прокупљу о стању детета на ког је налетео аутомобил

foto d.z.

Kako saznajemo u ovoj ustanovi, stanje dečaka je stabilno, nije životno ugrožen, ali je zadržan u bolnici radi daljeg praćenja.

- Dete je bukvalno istrčalo ispred automobila i zadobilo je povrede po telu. Bilo je svesno u trenutku dolaska Hitne pomoći. Odmah je transportovano u bolnicu, gde su preduzete dalje mere - saznajemo u prokupačkom Domu zdravlja, čija je ekipa Hitne pomoći pružila pomoć detetu na mestu nesreće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima