MUŠKARAC POGINUO KOD KANJIŽE: Zbog brze vožnje udario u metalnu ogradu kraj puta

R. Š.

18. 03. 2024. u 13:00

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu od Kanjiže prema Horgošu, poginuo je vozač iz Kanjiže (56).

МУШКАРАЦ ПОГИНУО КОД КАЊИЖЕ: Због брзе вожње ударио у металну ограду крај пута

Foto: R. Š.

Život je izgubio kada je, u subotu po podne, vozeći automobil, usled prebrze vožnje udario u metalnu ogradu, odnosno branik koji se nalazi pored kolovoza.

- Vozač je bio sam u automobilu i preminuo je usled povreda zadobijenih kada je automobilom udario u branik. Uzrok ove nesreće je neprilagođena brzina. Osim ovog prekršaja, koji je imao tragičnu posledicu, registrovana su još 23 prekršaja prekoračenja brzine – rečeno nam je u Policijskoj upravi u Kikindi, koja je nadležna i za područje opštine Kanjiža.

Foto: R. Šegrt

Saobraćajna policija Kikinda

Inače, prema podacima PU Kikinda, tokom vikenda se dogodilo sedam saobraćajnih nezgoda u kojima su tri lica zadobila teže, a dva lakše telesne povrede. Tri nezgode su se dogodile zbog neprilagođene brzine, dve zbog nepropisnih radnji s vozilima, a po jedna zbog neustupanja prvenstva prolaza i zbog propusta vozača usled lošeg psihičkog stanja, nepažnje i rasejanosti. U saobraćajnim nezgodama za vikend nastala je materijalna šteta od 571.000 dinara.

- Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja protiv učesnika je podneto 38 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 159 prekršajnih naloga. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci iz saobraćaja su isključena čak 23 vozača, a sedam je zadržano u policiji na trežnjenju – saopšteno je iz kikindske Policijske uprave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima