OVO JE MILOŠ (33) KOJI JE POGINUO NA TRIGLAVU: Iza sebe ostavio suprugu i malog sina

Novosti online

03. 04. 2024. u 10:10

ČLAN Planinarsko-skijaškog kluba "Kukavica" Leskovac i alpinista Miloš Ristić (33) iz Lebana, koji živi u Italiji, poginuo je nesrećnim slučajem prethodne subote na Triglavu, a tek jutros njegovo i telo njegovog druga pronađeno je u podnožju ove hirovite planine u Sloveniji.

ОВО ЈЕ МИЛОШ (33) КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО НА ТРИГЛАВУ: Иза себе оставио супругу и малог сина

Foto: Jugmedija/Printskrin

Miloš je, zapravo, kako je Jugmediji rečeno u PSK Kukavica, stradao od lavine. On se sa drugom iz Srbije, čiji identitet za sada nije poznat Leskovčanima, popeo do velike stene kada je na njih pala snežna lavina i povukla ih sa sobom.

- Gorska služba Slovenije je od subote pretraživala ogroman teren i tek danas ih je našla. U šoku smo. On je naš član i dogovarali smo se da nam letos bude vodič u Italiji - kaže predsednik PSK Kukavica Dejana Savić.

Iza mladog Miloša ostala je supruga i sinčić od 4 do 5 godina, kao i roditelji.

PSK Kukavica i Planinarski savez Srbije se dogovaraju kako da transportuju tela do Srbije i kako da pomognu Miloševoj udovici i sinčiću.

(jugmedia.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)