MAJKA SE VRATILA SA POSLA, ZATEKLA DECU U BAZENU Detalji tragedije u Vrbasu: Stariji sin (7) ušao u kuću, rekao da beba ne diše

Милица Шкорић
Milica Škorić

16. 07. 2024. u 15:47

STRAŠNA tragedija koja se dogodila juče oko 17 časova kada se u bazenu u dvorištu udavila jednogodišnja D. A. iz Zmajeva ostavila je u šoku meštane tog sela u opštini Vrbas.

МАЈКА СЕ ВРАТИЛА СА ПОСЛА, ЗАТЕКЛА ДЕЦУ У БАЗЕНУ Детаљи трагедије у Врбасу: Старији син (7) ушао у кућу, рекао да беба не дише

Foto: Novosti

Nezvanično, majka C. K. (31) se vratila sa posla oko 16 časova i zatekla sina (7) i ćerku (3) da se kupaju u malom gumenom bazenu dubine 25 centimetara u dvorištu, a da se jednogodišnja D. A. kupala u kadici pored ulaznih vrata u kuću.

Odjednom je, kako je rekla, oko 17 časova došao sin u kuću i rekao da je beba ušla u bazen i da ne diše.

Odmah je prevezena u Opštu bolnicu u Vrbasu, ali joj, nažalost, nije bilo spasa.

Čitav slučaj preuzelo je Više javno tužilaštvo iz Sombora koje je naložilo obdukciju tela bebe na kojoj nije bilo vidljivih tragova povreda, kao i uzorkovanje krvi i urina roditelja i vode iz bazena.

Iz izvora bliskog istrazi saznaje se da su roditelji C. K. (31) i D. A. (40) nakon tragedije dali izjavu u prisustvu policije, tužioca i radnika Centra za socijalni rad, a nadležno Javno tužilaštvo iz Sombora nakon što prikupi sve izveštaje analiza uzetog materijala i obdukcioni nalaz odlučiće o daljem postupanju u vezi sa incidentom i utvrditi da li postoje elementi krivičnog dela ili je reč o nesrećnom slučaju.

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" U ALEKSINCU - Svinja izujedala nesrećnu ženu

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAZNAJEMO: Zaista Marsa Matrouh, ili Egipatski Maldivi, najtraženija ovog leta!