DROGIRAN I SA PROBNOM DOZVOLOM IZAZVAO NEZGODU KOD ĐUPRIJE: Poginuli mladići, tinejdžerka teško povređena

Novosti online

21. 07. 2024. u 15:07

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Ćupriji zadržali su S. T. (21) iz tog mesta zbog postojanja osnova sumnje da je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su dve osobe poginule, dok su on i još jedna osoba zadobili teške telesne povrede.

ДРОГИРАН И СА ПРОБНОМ ДОЗВОЛОМ ИЗАЗВАО НЕЗГОДУ КОД ЂУПРИЈЕ: Погинули младићи, тинејџерка тешко повређена

G.Šljivić (arhiva)

Kako se sumnja, on je sinoć oko 20.30 časova, na putu Ćuprija-Senje, upravljajući automobilom „BMW“ izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta.

- Dvadesetogodišnji i dvadesetjednogodišnji putnik iz vozila su od zadobijenih povreda preminuli, dok su šesnaestogodišnjakinja i S. T. teško povređeni. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, osumnjičenom koji je zbrinut u bolnici i pod nadzorom je policije, određeno je zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. saopštila je policija u Jagodini. 

S. T. je, kako je utvrđeno, sa probnom vozačkom dozvolom upravljao automobilom čija je snaga motora veća od dozvoljene za te vozače i pod dejstvom kanabisa, pa će protiv njega biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave.

Kako je Informer ranije izveštavao, mladići Strahinja M. (20) i Sava R. (21) poginuli su kada je automobil BMW kojim je upravljao S. T.  sleto sa puta kod Ćuprije. U ovoj nezgodi teške telesne povrede zadobila je i tinejdžerka N. P. (16), kao i vozač koji je upravljao vozilom pod dejstvom kanabisa.

(Informer)

BONUS VIDEO:

VOZ NALETEO NA AUTOMOBIL KOD LOZNICE: Teška saobraćajna nesreća

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)