POGINUO VOZAČ KAMIONA: Saobraćajna nesreća na ulazu u Begeč

Lj.P.

22. 08. 2024. u 15:26

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći jutros, na ulazu u Begeč, nastradao je vozač kamiona, za koga saznajemo da je starosti 58 godina. Kako saznajemo, nesreća se desila jutros oko 5.30 sati, kada je vozač kamiona, koji se kretao iz pravca Gložana prema Begeču, iz još neutvrđenih razloga skrenuo ulevo i prevrnuo se u odvodni kanal.

ПОГИНУО ВОЗАЧ КАМИОНА: Саобраћајна несрећа на улазу у Бегеч

foto : Lj.P.

Urgentna lekarska ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć je, prema rečima dr Nikoline Marić, intervenisala u 5.38 sati, ali su, nažalost, na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt.

Nadležno tužilaštvo i policija su obavili uviđaj, a telo vozača kamiona je preneto u Institut za sudsku medicinu da se utvrdi identitet i uzrok smrti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

METEOROLOŠKI sajt "Severe Weather Europe" (SWE) nedavno je pisao kako se nešto čudno dešava sa polarnim vrtlogom, a promene koje se na njemu dešavaju uticaće na predstojeću zimu u Srbiji. Po tome, zima bi na Balkanu, pa tako i u Srbiji, trebala da bude slaba. Međutim, sa druge strane, naši meteorolozi imaju različita predviđanja za zimski period, pa tako jedan naš profesor smatra da ćemo ove zime imati puno snega i da će zima biti hladnija nego za poslednjih 10 godina!

22. 08. 2024. u 09:01

Komentari (0)

HRVATSKA GLEDA I NE VERUJE: Sin poznatog hrvatskog košarkaša odabrao da igra za Srbiju!