"NOVOSTI" SAZNAJU: Stigla potvrda sa Kipra - DNK analiza pokazala da je pronađeno telo mladića iz Leskovca

Novosti onlajn

16. 09. 2024. u 13:18

SA KIPRA je stigla zvanična potvrda da je DNK analiza potvrdila da je telo pronađeno 5. septembra na Kipru u Aja Napi, mladić iz Leskovca Aleksandar Gligorijević (26) koji je nestao 26. jula, saznaju "Novosti".

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Стигла потврда са Кипра - ДНК анализа показала да је пронађено тело младића из Лесковца

Foto: Društvene mreže

Kako nezvanično saznajemo, identitet mladića je potrdđen, ali nije potvrđen uzrok smrti te nadležni državni organi nastavljaju da ispituju kako je došlo do tragedije. 

Telo su, da podsetimo, pronašli privatni detektivi sa Kipra "Bakun investigejtic end sekjuriti grup" (Bakun investigative and security group) koji su se ranije oglasili i rekli da nemaju nikakvu sumnju da je to Aleksandar. Kako su tada ispričali, oni su kod Aleksandra pronašli dokumenta, odeću i druge predmete koji su im ukazali na to da jeste u pitanju mladić iz Leskovca za kojim se trgalo mesec i po dana.

Informaciju o DNK analizi nešto ranije potvrdila je i Aleksandrova majka: 

- Znala sam da je to on, ali je postojao tračak nade jer je telo bilo u katastrofalnom stanju. DNK analiza je sada to i potvrdila - rekla je tada majka Jasmina.

Majka je istakla kako se nada da se Aleksandar zbog manjka novca nije uvukao u neke probleme.

- Ne znam, ne mogu ni da pretpostavim, ali svašta mi prolazi kroz glavu. On je voleo život, svi kažu da mu je ovde bilo lepo, ne znam šta je moglo da pođe po zlu. Mnogo mi je sada teško i ja ću sam tim morati da živim ceo život. Nadam se da je sad na boljem mestu, osećam njegovo prisustvo i sada! - rekla je ona. 

Prema njenim rečima, policija, kao i privatni detektivi koje je angažovala nastaviće da rade na ovom slučaju, a za sada su pregledane kamere od 26. i 27. jula i njega nema ni na jednom snimku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo