„TOG DANA JE SAŠA KUPIO PIVO“: Suđenje za ubistvo brata u Nišu, svedočile radnice iz lokalne prodavnice

J. Ć.

07. 12. 2022. u 16:24

U VIŠEM sudu u Nišu nastavljeno je suđenje Milanu Grujiću (45) iz Niša koji je uhapšen zbog sumnje da je 6. maja, na Đurđevdan, krvnički pretukao, pa udavio starijeg brata Sašu Grujića (52) u porodičnoj kući u Požarevačkoj ulici u Nišu.

„ТОГ ДАНА ЈЕ САША КУПИО ПИВО“: Суђење за убиство брата у Нишу, сведочиле раднице из локалне продавнице

Viši sud u Nišu, Foto V. T.

Zločin se desio u noći između 5. i 6. maja 2022. godine, u periodu između 21 do 3.30 časova u porodičnoj kući, u kojoj su braća živela sama.

Milan je prethodno negirao da je počinio zločin, a na današnjem ročištu saslušane su dve radnice obližnje prodavnice u kojoj su braća kupovala namirnice.

- Saša je svakog dana dolazio kod nas u prodavnicu da kupi hleb i mleko. Živo je sa bratom, ali nikada nisu dolazi zajedno. Priča se da se se često tukli. Tog kobnog dana Saša je dolazio tri puta, ali nije kupio hleb i mleko, već pivo i neke čokoladice. Sutradan sam čula da više nije živ. Njegov brat Milan došao je u prodavnicu i ispričao kako je brat nastradao. Buo je tužan, to se videlo. Njih dvojica su uvek bili pošteni, uredno su sve plaćali. Saša je bio tih i povučen i dolazio je svakog dana u iato vreme, dok je Milan dolazio retko- ispričala je radnica ove prodavnice.

Suđenje će biti nastavljeno 22. decembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a