ŽALBA ODBIJENA: Potvrđena optužnica protiv majke i oca dečaka ubice iz Ribnikara

Novosti online

27. 12. 2023. u 13:51

APELACIONI sud u Beogradu potvrdio je optužnicu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu podignutu protiv oca i majke dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar počinio jezivi masakr u kom je ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja.

ЖАЛБА ОДБИЈЕНА: Потврђена оптужница против мајке и оца дечака убице из Рибникара

Foto N. Skenderija

Podsetimo, optužnicom koju je ranije rešenjem potvrdio i Viši sud u Beogradu, ocu dečaka na teret je stavljeno teško delo protiv opšte sigurnosti, majci nedozvoljena proizvodnja, držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, dok se vlasniku i instruktoru u streljani u kojoj je maloletni ubica sa ocem vežbao gađanje na teret stavlja davanje lažnog iskaza.

Kako Kurir nezvanično saznaje, žalbu na optužnicu Apelacionom sudu podneo je samo advokat jednog od optuženih za davanje lažnog iskaza, ali ju je ovaj sud odbio kao neosnovanu.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024