DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE U VRŠCU: Sin jedinac poslao oca u smrt, evo šta su rekle komšije (FOTO)

Jelena J. Baljak

27. 06. 2022. u 22:00

MLADI policajac Miloš S. (23) iz Vršca, koji je tek nekoliko godina zaposlen u ovdašnjoj policijskoj stanici, u ponedenjljak ujutru je, kako se sumnja, hicem iz službenog pištolja, u porodičnoj kući u Ulici Milana Tepića, usmrtio oca Gorana S.

ДЕТАЉИ ПОРОДИЧНЕ ТРАГЕДИЈЕ У ВРШЦУ: Син јединац послао оца у смрт, ево шта су рекле комшије (ФОТО)

Foto J. J. Baljak

Kako se pretpostavlja, on je, navodno, nehotice ispalio metak, koji se zario u telo nesrećnog čoveka. Odmah je pozvao Hitnu pomoć, ali ocu nije bilo spasa. Preminuo je na putu do bolnice.

Policija je privela svog mladog kolegu, za kog, kako smo nezvanično čuli, imaju samo reči hvale. On će nakon zadržavanja od 48 sati biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, kada će biti kvalifikovano delo, koje će mu se staviti na teret.

- Reč o najverovatnije o ubistvu iz nehata, ali ćemo tek nakon izveštaja veštaka i saslušanja moći da utvrdimo šta se zaista dogodilo i sa koje daljine je pucano. Jer, očevidaca nije bilo - rečeno nam je u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

Komšije u Ulici Milana Tepića su bile zatečene velikom porodičnom tragedijom, ne mogu da poveruju da je sin jedinac usmrtio oca.

Foto Fejsbuk

Miloš S.

- Velika nesreća, pogotovo što su Miloš i Goran živeli sami, nakon što ih je majka pre više godina napustila. Nisu bili konfliktni. Ne verujemo da je ovo rezultat neke svađe. Slagali su se - kaže, za "Novosti", jedna komšinica. - Ništa nismo čuli tog jutra, sve dok nisu došli Hitna pomoć i policija. Videli smo Gorana na nosilima. Posle su nam samo saopštili da je podlegao povredama.

Goran je, kaže komšinica, bio veoma ponosan kada je Miloš postao policajac. Radio je kao obezbeđenje u jednoj banci u centru grada, a samo nekoliko nedelja pre smrti, zadobio je teške telesne povrede, kada ga je udario automobil dok je vozio električni bicikl. Nije se od njih ni oporavio, a sin jedinac ga je poslao u smrt.

MIRAN I POŠTEN

KOMŠIJE za Miloša kažu da je fin i povučen. Voleo je borilačke sportove i policijsku uniformu. Važi za pravednog i čoveka koji uvek hoće da pomogne. Nedavno je sahranio i dedu po ocu, koji je živeo sa njima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)