DAVIO ŽENU I STEZAO JOJ PLASTIČNU VEZICU OKO VRATA? D. S. iz Niša osumnjičen da je pokušao da ubije suprugu

J. ĆOSIN

12. 11. 2022. u 22:33

D. S. se sumnjiči da je danas, nakon verbalne rasprave u hodniku zgrade u kojoj stanuju, rukama davio svoju tridesetdvogodišnju suprugu i stezao joj plastičnu vezicu oko vrata.

ДАВИО ЖЕНУ И СТЕЗАО ЈОЈ ПЛАСТИЧНУ ВЕЗИЦУ ОКО ВРАТА? Д. С. из Ниша осумњичен да је покушао да убије супругу

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, brzom i efikasnom akcijom,  u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu uhapsili su D. S. (1987) iz Niša neposredno nakon što je, kako se sumnja, izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.
 
D. S. se sumnjiči da je danas, nakon verbalne rasprave u hodniku zgrade u kojoj stanuju, rukama davio svoju tridesetdvogodišnju suprugu i stezao joj plastičnu vezicu oko vrata. Kada su komšije to čule, izašli su u hodnik, odgurnuli su osumnjičenog D. S., pozvali policiju i hitnu pomoć, a osumnjičeni je pobegao. Brzom reakcijom policije osumnjičeni je uhapšen na ulazu u Svrljig. Daljim radom utvrđeno je da je bio pod dejstvom psihioaktivnih supstanci.
 
Osumnjičenom je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno zadržavanje do  48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden ovom tužilštvu.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!