OTKRIVENO ŠTA JE PRETHODILO UBISTVU KOD SREMSKE MITROVICE: Otac i sin se opijali kod komšije, pa ga sin unakazio pesnicama

Novosti online

22. 03. 2023. u 10:41

ZORAN V. (21) iz okoline Sremske Mitrovice uhapšen je zbog sumnje da je u noći između ponedeljka i utorka u kući svog komšije brutalno pesnicama pretukao oca Petra S. (56) koji je od zadobijenih povreda preminuo.

ОТКРИВЕНО ШТА ЈЕ ПРЕТХОДИЛО УБИСТВУ КОД СРЕМСКЕ МИТРОВИЦЕ: Отац и син се опијали код комшије, па га син унаказио песницама

Foto: Novosti

Osumnjičenom se na teret stavlja da je izvršio krivično delo ubistvo.

- Kobne večeri Zorana i njegovog oca pozvao je komšija da dođu kod njega da se druže i piju. Ništa nije ukazivalo na to da će osumnjičeni ubrzo ubiti oca i to u komšijskoj kući - kaže izvor iz istrage za medije i dodaje:

- Nakon nekoliko pića iz za sada nepoznatog razloga Zoran je nekoliko puta udario oca u predelu glave. Nesrećni čovek je počeo obilno da krvari i pao je kao pokošen.

Kako navodi naš sagovornik, vlasnik kuće nije želeo da gleda kako sin tuče oca, pa je napustio prostoriju.

- Čovek se sklonio i izašao je dok se oni svađaju i tuku, a kada se vratio u kuću zatekao je jezivu scenu. Njegov prijatelj je ležao u lokvi krvi, a njegovog sina nije bilo u prostoriji - kaže izvor upoznat sa slučajem i dodaje:

- Nesrećni čovek pokušao je da vidi da li je Petar živ, ali se ubrzo uverio da ne daje znake života, pa je pozvao Hitnu pomoć i policiju.

Prema rečima izvora, osumnjičeni mladić je ubrzo uhapšen.

- Iako je Zoran V. pobegao sa mesta zločina policija ga je efikasnom i brzom akcijom pronašla i uhapsila. Navodno, on je bio vidno pijan, a sumnja se da određenog motiva za sada nema, već se pretpostavlja da je do ubistva došlo zbog alkohola - navodi izvor.

Telo je prevezeno na obdukciju koja će utvrditi kako je došlo do smrtnog ishoda.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)