REPREZENTATIVAC SRBIJE UBIJEN U BEOGRADU: Stefan izboden u jezivom napadu na uglu Dobračine i Dunavske

Novosti online

25. 02. 2024. u 12:02

STEFAN Savić, reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, tragično je preminuo u nedelju 25. februara u jutarnjim satima, a kako je potvrđeno on je u nedelju izboden u jezivom napadu.

РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ СРБИЈЕ УБИЈЕН У БЕОГРАДУ: Стефан избоден у језивом нападу на углу Добрачине и Дунавске

FOTO: Printskrin/Jutjub/

U nedelju nešto posle ponoći, na uglu Dobračine i Dunavske, zatečen je S. S. sa ubodnom ranom u predelu grudi. I on je hitno prevezen u Urgentni centar, međutim, usled zadobijenih povreda, S. S. je preminuo.

Radi se upravo o Stefanu Saviću, potvrđeno je iz Urgentnom centra, piše "Sportal". 

Umro Stefan Savić (23)

Ovu informaciju prenela je TV Arena sport, koja je izrazila saučešće porodici i prijateljima:

– Arena Fight upućuje iskreno saučešće porodici, prijateljima i svim ljudima koji su voleli Stefana. Stefan će zauvek ostati upamćen, ne samo kao šampion, već kao neko ko je dotakao srca svojom dobrotom i ostavio neizbrisiv trag - stoji u njihovoj objavi.

Najveći uspeh u karijeri napravio je krajem 2023. godine. Tada je srpski reprezentativac osvojio bronzu na Svetskom šampionatu u amaterskom MMA , koje se održavalo u Tirani. Nakon dve startne pobede, u polufinalu ga je zaustavio Gadži Gadžijev, ali mu je svakako sledovala bronza.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!