UHAPŠEN OSUMNJIČENI (18) ZA UBADANJE MLADIĆA U LESKOVCU: Nožem napao posle rasprave, pa pobegao

I. M.

22. 06. 2024. u 11:53

Pripadnici policije u Leskovcu su, posle intenzivne istrage, identifikovali i uhapsili M.C.(18) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

УХАПШЕН ОСУМЊИЧЕНИ (18) ЗА УБАДАЊЕ МЛАДИЋА У ЛЕСКОВЦУ: Ножем напао после расправе, па побегао

foto: I.Mitić

Policijska uprava u Leskovcu je saopštila da je on, kako se sumnja, preksinoć na ulici, nakon kraće rasprave, nožem zadao teške telesne povrede, opasne po život, devetnaestogodišnjem mladiću koji je, nakon zbrinjavanja u Opštoj bolnici u Leskovcu, trasportovan u Klinički centar u Nišu.

Leskovčaninu F.M. (19) nožem je naneto više ubodnih rana i povreda abdomena i grudnog koša. Hirurški je zbrinut u leskovačkoj Opštoj bolnici, a hospitalizovan je na Klinici za intenzivnu negu Kliničkog centra u Nišu gde je, po prijemu, priključen na aparat za mehaničku ventilaciju.

Tinejdžer je izboden u blizini kružnog toka, u Ulici Južnomoravskih brigada, a u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice ga je preksinoć doveo brat, sat posle ponoći.

Policija, po izlasku na teren, nikoga nije zatekla na licu mesta, pa je odmah započela intenzivnu istragu kako bi identifikovala i uhapsila osumnjičenog za ovo teško krivično delo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEZAPAMĆEN SKANDAL: UEFA zgrozila sav normalan svet, Ubij Srbina je dozvoljeno pevati na EURO 2024!