"PLAŠIM SE ZA SVOJ ŽIVOT": Oglasila se devojka koja je pretučena u novobeogradskom restoranu

Novosti online

06. 09. 2024. u 17:33

L. Đ. (27) koji je zlostavljao i tukao devojku i njenu drugaricu u restoranu u Novom Beogradu po odluci suda pušten je na slobodu.

ПЛАШИМ СЕ ЗА СВОЈ ЖИВОТ: Огласила се девојка која је претучена у новобеоградском ресторану

Foto: printskrin

On je sve priznao u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu i tužilac je tražio za njega pritvor.

- Dečko je pušten na slobodu. Plašim se za svoj život, moje drugarice i cele porodice. Ono što ste videli na snimku nije ništa. Pretrpela sam jezivo zlostavljanje kao i svi ljudi oko mene. Nije mi jasno kako je doneta ovakva odluka. On nas je sve mesecima maltretirao - kaže S.S. koju je u ponedeljak pretukao mladić u restoranu u Beogradu.

Za Telegraf.rs progovorila je nakon odluke suda u Beogradu.

Ranije danas, tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je saslušao je uhapšenog L.Đ. (27) na okolnosti izvršenja dva krivična dela zlostavljanje i mučenje i krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti.

Okrivljeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret, odnosno da je u ponedeljak urestoranu “Theta” na Novom Beogradu svoju emotivnu partnerku - oštećenu S.S. i njenu drugaricu - oštećenu J.B. udarao po glavi, šutirao, čupao za kosu i vukao po lokalu, nakon čega je pobegao sa mesta događaja, a sestri oštećene S.S. - oštećenoj A.S. slao preteće poruke da će da ubije nju, njenu sestru i njihovog oca, zbog kojih se oštećena uplašila za svoju bezbednost i bezbednost članova svoje porodice.

Kako je devojka izgledala nakon zlostavljanja objavljeno je na društvenoj mreži.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ANKETA NOVOSTI Da li Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić zaslužuju novi Piksijev poziv?