SVI DETALJI PRIJAVE ZA STUDENTSKU KARTICU: Evo kako i gde da aplicirate - sve počinje u ponedeljak

Novosti online

11. 11. 2023. u 12:02

U PONEDELjAK, 13. novembra, u podne, na portalu Uprave za trezor, na adresi zsk.trezor.gov.rs, počinje prijava studenata za nove studentske kartice.

СВИ ДЕТАЉИ ПРИЈАВЕ ЗА СТУДЕНТСКУ КАРТИЦУ: Ево како и где да аплицирате - све почиње у понедељак

Ilustracija Foto Z. Jovanović

- Nove studentske kartice su novi veliki i važan projekat koji pokrećemo, a koji će studentima u celoj Srbiji, kojih je oko 240.000, omogućiti brojne benefite, popuste i pogodnosti.

Studenti će prilikom prijave unositi JMBG, birati fakultet, unositi broj mobilnog telefona kako bi bili obavešteni kada je kartica gotova i biraće ekspozituru Banke Poštanska štedionica gde žele da preuzmu karticu. Studenti će, takođe, prilikom prijave, davati saglasnost za obradu podataka.

Nova studentska kartica će biti potpuno besplatna, biće platna, a služiće i kao identifikaciona. Ono što je posebno važno naglasiti jeste da će za nju moći da se prijave svi studenti akreditovanih fakulteta i akademija u našoj zemlji, kako državnih i tako i privatnih - naveo je ministar finansija Siniša Mali.

Mali je takođe pozvao studente da se prijave za nove studentske kartice i na taj način ostvare pogodnosti koje kartica omogućava.

BONUS VIDEO: 

LESKOVČANKE ZA “NOVOSTI”: One su se prve pregledale na digitalnom mamografu u Leskovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)