NIJE NOJ, NEGO NANDU: Neobična ptica u Beogradu – prvo se šetala Knez Mihajlovom, pa završila kod Beton hale (FOTO/VIDEO)

Novosti online

10. 05. 2022. u 19:33

LEPO vreme nije danas na ulice izmamilo samo Beograđane. Oni koji su tokom prepodneva bili u centru, u Ulici kneza Mihaila, imali su ppriliku da ugledaju neobičnu pticu, za koju su mnogi pomislili da je noj.

НИЈЕ НОЈ, НЕГО НАНДУ: Необична птица у Београду – прво се шетала Кнез Михајловом, па завршила код Бетон хале (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Tviter/ @Tomdeer7

Odmah su se usijale drištvene mreže, pojavile su se fotografije uz komentare da noj kako šeta centrom Beograda.

- Neproverena informacija. Pobegao noj iz ZOO zatvora na Dorćolu. Čeka prevoz - napisao je tviteraš u opisu objave na kojoj se vide dve fotografije "noja" na autobuskom stajalištu.

Pojavili su se novi snimci, pa na jednom se vidi čovek koji žeta psa, a za njim ide drugi muškarac koji šeta ogromnu pticu.

Ubrzo su se oglasili i iz Beo ZOO vrta, objasnilia je u pitanju ptica nandu, jako slična noju, ali malo manja i poručili da ta velika ptica nije pobegla iz ZOO vrta i da su kod njih sve ptice na broju.

Inače, nandu je južnoamerička vrta ptice neletačice, a svojim izgledom podsećaju na noja. Nandui su ptice trkačice, imaju veoma duge noge, i najveće su američke ptice, visina koju dostižu ide i do 1,75 metara.

Ostaje enigma kako je nandu ptica završila u Beogradu. A dok se to ne otkrije, neko će da šeta psa, a neko – pticu trkačicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!