DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 31. JUL: Lavu dobar dan za novac, Škorpiju uveče očekuje susret, Ribe sumnjičave

Astrolog: Marina Jungić Milošević

30. 07. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 31. jul, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 31. ЈУЛ: Лаву добар дан за новац, Шкорпију увече очекује сусрет, Рибе сумњичаве

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

 

Ovan

Aspekti Meseca blizu vašeg vladaoca Plutona, u astrološkom polju karijere, povoljno utiču na razvoj događaja u vezi sa poslom. Neko pokušava da vas ubedi u nešto sa čime se ne slažete. Izbegavajte rasprave sa kolegama, rođacima i mladima.

Bik

Neko pokušava da osujeti ili odloži vaše planove o saradnji sa strancima, ali neće uspeti u tome. Konjunkcija Meseca (emocije) i Plutona (strast) u uzdržanom Jarcu, nagoveštava susret sa osobom čija su osećanja prema vama vrlo intenzivna.

Blizanci

Vaše odluke su pod uplivom emocija, zbog opozicije između vašeg vladaoca Merkura, planete logike, i Meseca u polju rizika, ali i finansija. Novac pristiže, ako se bavite umetnošću ili ste zbog posla prisutni u javnosti. Imate podršku Jarca i Riba.

Rak

Mesec najviše utiče na vaš znak jer njime upravlja, a danas je u Jarcu, blizu Plutona, u napetim aspektima sa Merkurom, zbog čega možete biti skloni pogrešnim zaključcima. Trebalo bi da se klonite rasprava sa rođacima, saradnicima i mladima.

Lav

Pozicija Meseca blizu Plutona u astrološkom polju posla, povoljno utiče na vaše finansije. Sa Mesecom blizu Plutona u polju svakodnevnih aktivnosti, fokusirani ste na poslove koji nisu toliko kreativni, ali vam donose zaradu. Ovan misli na vas.

 

Devica

Mesec blizu Plutona u astrološkoj kući kreativnosti i sporta, donosi vam uvećanje prihoda preko aranžmana sa strancima. Aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Saturna, upozorava da izbegavate konflikte i rasprave sa autoritetima.

Vaga

Vladalac vašeg polja karijere, Mesec, blizu Plutona u Jarcu povoljno utiče na vaše finansije. Ne odustajete od svojih planova i sa puno entuzijazma nastavljate sređivanje stambenog ili poslovnog prostora. Imate podršku jednog Strelca i Lava.

Škorpija

Moćni trigon u zemljanim znacima, u kojem je i Mesec blizu vašeg vladaoca Plutona, planete harizme i novca, odgovara vam ako se bavite poslom preko koga ste prisutni u javnosti. U večernjim satima, moguć susret sa jednim Rakom ili Ribama.

 

Strelac

Sa Mesecom u konjunkciji sa Plutonom u astrološkom polju novca, angažovani ste na poslovima koji zahtevaju upornost i izdržljivost, sportiste i rad na velikim društvenim projektima. Obratite više pažnje na klauzule ugovora o nekretninama.

Jarac

Sa Mesecom blizu Plutona u vašem znaku, vrlo ste organizovani i uspešno realizujete planove u vezi sa dugoročnim projektima. Ipak, obratite više pažnje prilikom dogovora ili potpisivanja ugovora sa osobama koje žive u inostranstvu.

Vodolija

Sa Mesecom blizu Plutona u polju podsvesti i tajnih neprijatelja, skloni ste preispitivanju odluka koje se odnose i na poslovni i na privatni život. Izbegavajte nepotrebne troškove, podizanje kredita i rizične finansijske transakcije.

 

Ribe

Pozicija Meseca, koji upravlja vašim ljubavnim životom, blizu Plutona u astrološkom polju neprijatelja, čini vas sumnjičavim prema rođacima i kolegama. Imate podršku jednog Bika i Raka. Na nekom večernjem događaju, očekuje vas susret sa sportistom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)