DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 17. AVGUST: Blizance zanima jedna Vodolija, Vaga konfuzna, Strelac da pazi na novac

Astrolog: Marina Jungić Milošević

16. 08. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za četvrtak 17. avgust, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 17. АВГУСТ: Близанце занима једна Водолија, Вага конфузна, Стрелац да пази на новац

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

 

Ovan

Asteroid Viktorija u egzaktnoj konjunkciji sa Suncem u astrološkom polju ljubavi i radosti, usmerava vašu pažnju na jednog šarmantnog Lava. Mesec u dobrim aspektima sa vašim vladaocem Plutonom podstiče vas na akciju, ako ste privatnik.

Bik

Trigon između Jupitera u vašem znaku i Meseca povoljno utiče na vaš odnos i sa poslovnim i sa ljubavnim partnerom. Dogovori sa osobama koje žive u inostranstvu donose vam nove šanse za zaradu. Obratite pažnju na način ishrane.

Blizanci

Mesec, simbol emocija blizu vašeg vladaoca Merkura, planete logike u vašem znaku, čini vas sklonim pogrešnim zaključcima. Mada Strelac želi da privuče vašu pažnju, vas intrigira jedna Vodolija koju poznajete preko poslovnih kontakata.

Rak

Aspekti vašeg vladaoca Meseca sa Uranom i Plutonom, planetama promena i strasti, povoljno utiču na vaš odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. U popodnevnim satima, mogući su konflikti sa mlađim saradnicima i rođacima.

Lav

Crni Mesec Lilit u vašem polju ličnosti, čini vas izuzetno popularnim kdo suprotnog pola. Zbog pozicije Meseca u odnosu na vašeg vladaoca Sunce i retrogradnu Veneru može vas zainteresovati neko ko vam je do sada bio samo prijatelj.

Devica

Konjunkcija vašeg vladaoca Merkura sa Mesecom i asteroidom Palas čini vas spremnim da se maksimalno angažujete na poslovima koji zahtevaju preciznost i manuelnu spretnost. Novac vam pristiže preko poslovnih aranžmana sa Jarcem i Bikom.

Vaga

Prelazak Meseca preko 12. astrološkog polja, u kome su već Merkur i Mars, čini vas pomalo konfuznim i rasejanim. Opozicija između Sunca i Saturna pruža vam utisak da vas neko usporava u nameri da efikasnije završite svakodnevne obaveze na poslu.

Škorpija

Vaši vladaoci, Pluton i Mars, planete bogatstva i akcije, obrazuju dobre aspekte sa Mesecom, simbolom trgovine, donoseći vam nove ponude od nekadašnjih poslovnih partnera. Devica ili Rak šalje vam poziv za izlazak, a Jarac misli na vas.

Strelac

Zbog Meseca u astrološkoj kući karijere pod uplivom Neptuna, simbola zabluda i prevara, povedite više računa o finansijama. Aspekt između Merkura i Jupitera, povoljno utiče na komunikaciju sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Škorpija misli na vas.

Jarac

Napet aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Saturna, nepovoljno utiče na odnose u porodici, ali i na ljubavnom planu. Pozicija Meseca u odnosu na planete novca i inostranstva povoljno utiče na realizaciju poslova ako se bavite nekretninama.

Vodolija

Sjajne pozicije Meseca i vašeg vladaoca Urana, koji upravlja vašim znakom, donosi vam uvećanje prihoda, ako radite u medijima, IT sektoru, marketingu. Osoba sa kojom komunicirate preko društvene mreže sve više okupira vaše misli. Nervoza.

 

Ribe

Izazovan aspekt između Meseca i vašeg vladaoca, retrogradnog Neptuna, nagoveštava ljubavni zanos sa Devicom. Trigoni sa Uranom i Plutonom, simbolima inostranstva i novca, donose vam uspeh i uvećanje zarade, ako se bavite kreativnim poslom ili sportom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)