HOROSKOP ZA SUBOTU, 9. DECEMBAR: Blizanci dobijaju poziv za izalak; Devicama sledi susret sa starom simpatijom

Astrolog Marina Jungić Milošević

08. 12. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima.

ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ, 9. ДЕЦЕМБАР:  Близанци добијају позив за изалак; Девицама следи сусрет са старом симпатијом

Foto Pixabay free images

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u Škorpiji u osmoj astrološkoj kući, pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Marsom, simbolom inicijative, donoseći vam novac preko poslova sa strancima. "Spoj" sa Venerom, nagoveštava prijatne zajedničke trenutke sa partnerom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Zbog erotskog spoja Meseca i vašeg vladaoca Venere u Škorpiji, preko prijatelja ili na nekom većem skupu, možete da upoznate seksepilnu osobu. Izazovan aspekt sa Jupiterom u vašem znaku, donosi vam vanredne troškove. Izbegavajte alkohol.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sekstil između Meseca u Škorpiji i vašeg vladaoca Merkura, vladalaca vašeg posla, donosi vam dogovor o isplativom aranžmanu. Osoba koju ste upoznali preko poslovnih kontakata šalje vam poziv za izlazak. Osetljiv urogenitalni trakt.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec i Venera u petom astrološkom polju prave dobar aspekt sa Saturnom, donoseći vam novac, ako vaše zanimanje ima veze sa nekom kreativnom delatnošću ili sportom. Emotivni partner je sklon preterivanju, kako bi vas uverio u ono što želi.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Dobar aspekt koji vaš vladalac Sunce danas obrazuje sa Mesecom, povoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom, kao i sa članovima porodice. A zbog konjunkcije sa strastvenom Venerom u Škorpiji, može da vam se udvara harizmatična osoba sa posla.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, simbol logike, pravi sekstil sa Mesecom u polju biznisa, zbog čega će vaše ideje naići na povoljan prijem kod poslovnih partnera. Trigon sa Saturnom, koji upravlja vašim ljubavnim životom, nagoveštava susret sa starom simpatijom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Aspekti Meseca sa vašim vladaocem Venerom i Saturnom u astrološkim kućama novca i posla, donose vam uvećanje prihoda podršku starijih i osoba na položaju. Opozicija sa moćnim Jupiterom u biku upozorava da izbegavate nepotrebne troškove .

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u vašem znaku u konjunkciji sa Venerom, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, nagoveštava mogućnost strastvenog susreta sa Ribama ili Rakom. Pozicija vašeg vladaoca Plutona, opominje na oprez sa finansijama. Podložnost povredama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter, u astrološkom polju posla, pravi napet aspekt sa Mesecom u Škorpiji, znaku novca i moći, što podstiče vašu ambiciju ali i potrebu za trošenjem novca. Ljubavni partner je ljubomoran zbog vaše popularnosti i omiljenosti u društvu.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec se približava Veneri u astrološkoj kući flerta, obrazujući trigon sa vašim vladaocem Saturnom, donoseći vam poznanstvo sa harizmatičnom osobom. Nesanica. Decembarski Jarčevi mogu da postignu dogovor o isplativom poslu.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Aspekti Meseca u konjukciji sa Venerom u astrološkoj kući karijere, podstiču vašu ambiciju donoseći vam podršku starijih i osoba na položaju. U večernjim satima, moguće iznenadno poznanstvo sa nekim ko je zbog posla, prisutan u javnosti.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Izazovan aspekt između vašeg suvladaoca Jupitera i Meseca u astrološkom polju kontakata sa strancima, donosi vam mogućnost uvećanja prihoda. Emotivni partner namerava da vas iznenadi pozivom za odlazak na zajedničko praznično putovanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024