NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. DECEMBRA: Blizancima loš period u ljubavi, moguć i raskid, Devica sumnja u partnera, Ribe privlači Škorpija

Astrolog Marina Jungić Milošević

16. 12. 2023. u 21:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa za sedmicu koja je pred nama, od 17. do 23. decembra, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 17. ДО 23. ДЕЦЕМБРА: Близанцима лош период у љубави, могућ и раскид, Девица сумња у партнера, Рибе привлачи Шкорпија

Image by Mabel Amber from Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Free Images Pixabay

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Prva Mesečeva četvrt blizu Neptuna u astrološkom polju inspiracije, 19. decembra, u večernjim satima, odgovara martovskim i Ovnovima treće dekade koji se bave kreativnim zanimanjem, naukom, medicinom, farmacijom, arheologijom. Ipak, povedite više računa 22. decembra, kada ćete imati i vanredne troškove. Trebalo bi da uzmete u obzir savet jedne Vodolije.

Ljubav Napetost u komunikaciji sa voljenom osobom, posledica je njene potrebe da kontroliše situaciju što će vas iritirati u prvoj polovini perioda. Sa ulaskom Meseca u vaš znak, 20. decembra, kasno uveče, odnosi sa dugogodišnjim partnerom i članovima porodice, izbijaju u prvi plan. Blizanac misli na vas.

Zdravlje Osetljiv želudac.


 

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Prva Mesečeva četvrt u astrološkoj kući planova, 19. decembra, donosi uvećanje prihoda aprilskim Bikovima koji se bave intelektualnim ili zanimanjem zbog koga često putuju. Sredinom nedelje, možete da obnovite saradnju sa starim partnerima, a oko 22. decembra, da realizujete svoje ideje u vezi sa inostranstvom ili nekim društvenim angažmanom.

Ljubav Izazovni aspekti Marsa, koji upravlja partnerskim odnosima, u prvoj polovini perioda, donose vam rasprave sa voljenom osobom, zbog njene ljubomore i posesivnosti. Slobodne Bikove, na nekom putu, predavanju ili seminaru, očekuje susret sa starom simpatijom ili nekim ko će ih dosta zaintrigirati.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.


 

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Početkom nedelje, budite oprezniji u komunikaciji sa ženama. Prva četvrt Meseca, koji upravlja vašim finansijama, u astrološkom polju karijere, 19. decembra, donosi vam novac preko kreativnih ili honorarnih angažmana. Dobri aspekti vašeg vladaoca, retrogradnog Merkura, u drugoj polovini perioda, pogoduju dogovorima sa strancima. Ipak, pazite šta potpisujete.

Ljubav Pozicija Venere, vladaoca emotivnog života, tokom cele nedelje, ne ide vam u prilog, jer može doneti raskid ili razdvajanje od voljene osobe. I druga ljubavna planeta, Mars, u polju partnerskih odnosa, pravi napet aspekt sa Uranom, što podstiče ljubomoru i sluti čak na skandal. Lav misli na vas.

Zdravlje Podložnost povredama.


 

Foto: Profimedia

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao U vreme prve četvrti vašeg vladaoca Meseca, u devetoj astrološkoj kući, 19. decembra, budite oprezniji ako planirate ulaganje novca u aranžmane sa strancima, studije ili stručno usavršavanje u inostranstvu. Izbegavajte rasprave sa nadređenima 20. i 21. decembra. Druga polovina perioda odgovara Rakovima koji se bave kupoprodajom nekretnina, građevinarstvom.

Ljubav Aspekti Neptuna, planete romantike ali i obmana, slobodnim Rakovima donose zaljubljivanje u osobu koja često putuje, zbog posla. Ali, pazite, nije sve onako kako izgleda. Sekstil između retrogradnog Merkura i Saturna, vladaoca partnerskih odnosa, nagoveštava susret sa starom ljubavi.

Zdravlje Podložnost povredama u kući.


 

Foto Pixabay free images

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao Zbog naglašenog znaka Riba, u kojem se jednom godišnje nađe i prva Mesečeva četvrt (ove godine, 19. decembra), možete da uvećate prihode preko zanimanja koji nose dozu rizika, podrazumevaju rukovanje novcem ili veći fizički napor. Pozicija retrogradnog Merkura, vladaoca vašeg posla, donosi vam nove aranžmane preko prijatelja ili osoba koje žive u inostranstvu.

Ljubav Opozicija između planete Venere i vladaoca partnerskih odnosa, Urana, tokom celog perioda, unosi tenziju u odnos sa voljenom osobom, ali i sa članovima porodice. Slobodni Lavovi, preko poslovnih kontakata, mogu da upoznaju nekoga ko će ih zaintrigirati već na prvi pogled. Strelac misli na vas.

Zdravlje Podložnost sportskim povredama.


 

Foto Pixabay free images

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao Prva Mesečeva četvrt, jednom godišnje, nađe se u vašoj sedmoj astrološkoj kući, a ove 19. decembra, kada uspeh i novčani dobici očekuju Device koje se bave javnim delatnostima i kreativnim zanimanjima. U drugoj polovini nedelje, dogovor sa osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji, mogu rezultirati isplativim aranžmanom. Poslušajte savet jednog Jarca ili Raka.

Ljubav Pozicija Neptuna, planete ljubavnog zanosa i romantike, nagoveštava susret sa osobom koja u vama može da probudi posebne emocije. Ponašanje bračnog ili dugogodišnjeg partnera, podstiče vašu sumnju da on nešto krije od vas. Krajem perioda, neko ko dolazi sa puta, jedva čeka da se vidi s vama.

Zdravlje Promenite način ishrane.

Foto Pixabay free images

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao U vreme prve Mesečeve četvrti u astrološkom polju posla (jednom godišnje), 19. decembra, budite tolerantniji prema saradnicima. Zahvaljujući jednom Ovnu, oko 20. decembra, saznajete važne informacije. Novac stiže Vagama koje se bave intelektualnim ili uslužnim delatnostima. Ipak, pozicija vašeg vladaoca Venere, opominje da izbegavate nepotrebne troškove.

Ljubav Napeti aspekti Marsa i Urana, "zaduženih" za vaš emotivni život, unose tenziju i ljubomoru u odnos sa partnerom. Slobodne Vage, sredinom nedelje, očekuje strastveni susret sa Strelcem. Neko koga niste dugo videli, u drugoj polovini perioda, poželeće da ponovo uđe u vaš život. Lav misli na vas.

Zdravlje Problemi sa cirkulacijom.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt nađe se u petoj astrološkoj kući, a ove godine to će biti 19. decembra, kada možete očekivati zaradu preko kreativnih i poslova koji imaju veze sa sportom. Napeti aspekti vašeg vladaoca Marsa, upozoravaju da izbegavate nepotrebne troškove, podizanje kredita i rizične finanansijske transakcije. Poslušajte savet Device.

Ljubav Strastvena Venera u vašem znaku obrazuje romantičan trigon sa Neptunom blizu Meseca, simbola emocija, pa početkom nedelje može da vas pogodi Amorova strela. Naglašen znak Riba, u koji pada vaše astrološko polje ljubavi, krajem nedelje, donosi ljubomorne scene, zbog partnerove posesivnosti i nepoverenja.

Zdravlje Problemi sa pritiskom.


 

Foto Pixabay free images

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Prva Mesečeva četvrt blizu vašeg suvladaoca Neptuna u četvrtom astrološkom polju, 19. decembra, donosi nadahnuće umetnicima, naročito muzičarima i pevačima. Ipak, sredinom perioda, povedite više računa, ukoliko planirate dogovore sa osobama koje žive u inostranstvu. U drugoj polovini nedelje, mogući su vanredni izdaci. Poslušajte savet jedne Vodolije.

Ljubav Vaš vladalac Jupiter pravi dobar aspekt sa Merkurom, koji upravlja vašim emotivnim životom, nagoveštava poznanstvo sa privlačnom osobom, preko interneta. Zauzeti Strelci trebalo bi da budu tolerantniji u komunikaciji sa bračnim partnerom i članovima porodice. Tajna romansa sa lekarom ili naučnikom.

Zdravlje Smanjite unos šećera.


 

Foto Pixabay free images

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao U vreme prve Mesečeve četvrti blizu Neptuna u Ribama, 19. decembra, koja pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, novac vam stiže preko intelektualnih i poslova koji zahtevaju veliku preciznost. Mogući su i neki vanredni izdaci. Retrogradni hod Merkura, simbola biznisa, u vašem znaku, donosi vam dogovor o nastavku saradnje sa starim partnerima.

Ljubav Pozicija Meseca koji upravlja vašim ljubavnim životom, krajem perioda, nagoveštava romantičan susret sa Bikom. Emotivni partner trudi se da vam objasni da manje brinete o stvarima na koje ne možete da utičete. Rasprave sa rođacima i mlađim članovima porodice, u drugoj poolovini perioda.

Zdravlje Pazite se za volanom.


 

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Naglašeno astrološko polje posla, sa prvom Mesečevom četvrti, blizu Neptuna, 19. decembra, donosi vam uvećanje prihoda, preko paralelnih aranžmana. Kontakti sa osobama iz prekookeanskih zemalja, krajem nedelje, najavljuju mogućnost dogovora o isplativom poslu. U drugoj polovini perioda, izbegavajte rasprave sa nadređenima, saradnicima i kolegama.

Ljubav Vaš vladalac Uran, u opoziciji sa Venerom, nagoveštava poznanstvo sa šarmantnom osobom, na kraćem putu, predavanju, seminaru. Retrogradni hod Merkura, vladaoca vašeg emotivnog života, donosi vam susret sa starom simpatijom. Bračni partner je sklon preuveličavanju problema u vašoj vezi.

Zdravlje Problemi sa sinusima.


 

Foto Pixabay free images

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Prva Mesečeva četvrt blizu vašeg vladaoca Neptuna u vašem znaku (jednom godišnje), 19. decembra, donosi inspiraciju muzičarima, kompozitorima, glumcima. Zbog dobrih aspekata sa Uranom, simbolom kontakata sa strancima, očekuju vas uspeh i uvećanje prihoda, ako vaš posao ima veze sa medicinom, farmacijom, naukom. Krajem perioda, dobijate vest od Bika.

Ljubav Izazovni aspekti Marsa, planete seksualnosti i sukoba, podstiču partnerovu ljubomoru i posesivnost. Pozicija vladaoca partnerskih odnosa, Merkura, iako u retrogradnom hodu, povoljno utiče na komunikaciju sa voljenom osobom. Jedna Škorpija je na dobrom putu da vas zaintrigira i privuče vašu pažnju.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!