DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 19. DECEMBAR: Devicu očekuje poseban susret, Škorpija razmišlja o tajnoj vezi, Ribe da se paze partnerove ljubomore

Astrolog Marina Jungić Milošević

18. 12. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 19. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 19. ДЕЦЕМБАР: Девицу очекује посебан сусрет, Шкорпија размишља о тајној вези, Рибе да се пазе партнерове љубоморе

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Prva Mesečeva četvrt blizu Neptuna u astrološkom polju inspiracije, martovskim i Ovnovima treće dekade, donosi novac preko kreativnih delatnosti, kao i medicine, farmacije, nauke. Ljubavni partner je nestrpljiv da sazna neke informacije od vas.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Prva Mesečeva četvrt u Ribama donosi uvećanje prihoda aprilskim Bikovima koji se bave intelektualnim ili zanimanjem koje podrazumeva česta putovanja. Aspekti Marsa, koji upravlja partnerskim odnosima, donose vam rasprave sa voljenom osobom.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Prva četvrt Meseca, koji upravlja vašim finansijama, u astrološkom polju karijere, donosi vam novac preko kreativnih i honorarnih angažmana. Pozicija Venere, vladaoca emotivnog života, može doneti raskid ili razdvajanje od ljubavnog partnera.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

U vreme prve četvrti vašeg vladaoca Meseca, budite oprezniji ako planirate investiranje u aranžmane sa strancima, studije ili stručno usavršavanje u inostranstvu. Aspekti Neptuna, planete romantike i obmana, donosi vam susret sa nekim ko često putuje.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Zbog naglašenog znaka Riba u kojem se nalazi prva Mesečeva četvrt (jednom godišnje), možete da uvećate prihode preko poslova koji nose dozu rizika, podrazumevaju rukovanje novcem ili fizički napor. Emotivni partner pokazuje znake ljubomore.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Prva Mesečeva četvrt u sedmoj astrološkoj kući, donosi vam uspeh i novac preko javnih delatnosti i kreativnih zanimanja. Pozicija Neptuna, planete ljubavnog zanosa, nagoveštava susret sa osobom koja u vama može da probudi posebne emocije. Nesanica.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

U vreme prve Mesečeve četvrti u astrološkom polju posla, trebalo bi da budete tolerantniji prema saradnicima. Napeti aspekti Marsa i Urana, "zaduženih" za vaš emotivni život, unose tenziju i ljubomoru u odnos sa ljubavnim partnerom. Više šetajte.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt u petoj astrološkoj kući, donosi vam zaradu preko kreativnih i poslova koji imaju veze sa sportom. Venera u vašem znaku pravi trigon sa Neptunom blizu Meseca, što nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Prva Mesečeva četvrt blizu vašeg suvladaoca Neptuna , simbola mašte, donosi nadahnuće umetnicima. Vaš vladalac Jupiter u trigonu sa Merkurom, koji upravlja emotivnim životom, nagoveštava poznanstvo sa privlačnom osobom, preko interneta.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

U vreme prve Mesečeve četvrti blizu Neptuna u Ribama, novac vam stiže preko intelektualnih i poslova koji zahtevaju veliku preciznost. Pozicija Meseca koji upravlja ljubavnim životom, donosi vam romantičan susret sa Bikom. Pazite se za volanom.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Naglašeno astrološko polje posla, sa prvom Mesečevom četvrti, blizu Neptuna, donosi vam uvećanje prihoda. Vaš vladalac Uran, u opoziciji sa Venerom, nagoveštava poznanstvo sa šarmantnom osobom, na kraćem putu, predavanju ili seminaru. Glavobolja.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Prva Mesečeva četvrt blizu vašeg vladaoca Neptuna u vašem znaku (jednom godišnje), donosi inspiraciju muzičarima, kompozitorima, glumcima. Izazovni aspekti Marsa, planete strasti, podstiču partnerovu ljubomoru i posesivnost.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!