DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 23. DECEMBAR: Bik da se pazi konflikta, a Lav rasprave sa ženskom osobom, Ribe očekuju vanredni troškovi

Astrolog Marina Jungić Milošević

22. 12. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za subotu 16. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 23. ДЕЦЕМБАР: Бик да се пази конфликта, а Лав расправе са женском особом, Рибе очекују ванредни трошкови

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Merkur, planeta informacija i komunikacija, danas se retrogradnim hodom vraća u Strelca, znak u koji "pada" vaše deveto astrološko polje, pa možete da obnovite saradnju sa strancima ili da dovršite realizaciju svojih planova.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Retrogradni Merkur koji upravlja vašim poslom i kreativnošću, vraća se u astrološku kuću novca, donoseći vam uvećanje prihoda preko angažmana u medijima, IT sektoru, marketingu, turizmu. Pozicija Meseca opominje da izbegavate konflikte sa ženama.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac, Merkur, danas se retrogradnim hodom vraća u sedmu astrološku kuću, pa sa ljubavnim ili poslovnim partnerom možete da zaokružite dogovor ili dovršite razgovor ili zajednički projekat. Susret sa starom simpatijom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec blizu Urana, nad fiksnom zvezdom Algol danas može da vam poremeti planove i dogovore. Povratak retrogradnog Merkura u šesto astrološko polje donosi vam rasprave sa saradnicima, ali i rođacima i komšijama.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Povratak Merkura, koji upravlja vašim poslom i finansijama, u astrološku kuću kreativnosti i sporta, donosi vam obnovu poslovnih dogovora sa osobama koje žive u inostranstvu. Pozicija Meseca upozorava da izbegavate rasprave sa ženama.

 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, retrogradnim hodom vraća se devetu u astrološku kuću, što ponovo stavlja akcenat na kontakte sa strancima i poslove koji uključuju česta putovanja, kao i pravna pitanja, studiranje i stručno usavršavanje u inostranstvu.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Merkur, planeta koja upravlja vašom podsvešću i kontaktima sa strancima, retrogradnim hodom vraća se u Strelca, pa će se na dnevnom redu ponovo naći teme na koje još nije stavljena tačka. Pozicija Meseca opominje da izbegavate nepotrebne troškove.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Retrogradni Merkur, danas se vraća u astrološku kuću novca, zbog čega bi trebalo da izbegavate rizične finansijske transakcije. Pozicija Meseca, simbola emocija, nad fiksnom zvezdom Algol, podstiče partnerovu ljubomoru i posesivnost.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Merkur, vladalac sedme astrološke kuće, retrogradnim hodom vraća se u vaš znak, donoseći vam razgovor sa emotivnim ili poslovnim partnerom o nečemu što ste smatrali završenim. Mesec nad Algolom upozorava da se klonite rasprava sa ženama na poslu.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Retrogradni Merkur, danas se iz vašeg znaka vraća u Strelca, zbog čega bi trebalo da budete oprezniji prilikom dogovora sa ino-partnerima koji se odnose na poslove u turizmu, sudske procese, studiranje ili stručno usavršavanje u inostranstvu.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Povratak retrogradnog Merkura koji upravlja vašom kreativnošću i planovima, u 11. astrološku kuću, donosi vam obnovu poslovnog ili emotivnog kontakta s nekim ko živi u inostranstvu. Budite tolerantniji prema saradnicima.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Merkur se danas retrogradnim hodom vraća u Strelca, zbog čega vaš ljubavni partner može ponovo insistirati na temama za koje ste pomislili da su završena priča. Pozicija Meseca nad fiksnom zvezdom Algol, donosi vam neplanirane izdatke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!