DROGIRANI PACOVI PREPLAVILI POLICIJU: Upali u sobu sa dokaznim materijalom

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

13. 03. 2024. u 19:52

POLICIJA Nju Orleansa suočava se sa nesvakidašnjim problemom, jer su se u prostoriji sa dokazima pojavili pacovi. Kako su saopštili, glodari jedu dokazni materijal, između ostalog i marihuanu.

ДРОГИРАНИ ПАЦОВИ ПРЕПЛАВИЛИ ПОЛИЦИЈУ: Упали у собу са доказним материјалом

Foto Shutterstock

-Pacovi jedu našu marihuanu. Svi su drogirani, izjavila je šefica policije En Kirkpatrik na sastanku gradskog odbora za krivično pravosuđe u ponedeljak.

Problem nije ograničen na prostoriju za dokaze, već, pojedini zaposleni tvrde da pronalaze izmet pacova na svojim kancelarijskim stolovima, prenosi Si-BI-Es njuz.

U istoj zgradi ne rade klime ni liftovi, napomenula je Kikpatrik dodajući da je licemerno govoriti da je zvaničnicima stalo do zaposlenih, dok oni rade u nesanitarnim uslovima.

Članovi saveta na sastanku odbora u ponedeljak glasali su za odobrenje zakupa nove zgrade za policiju Nju Orleansa. Novi desetogodišnji zakup koštao bi grad 670.000 dolara mesečno, što je i dalje jeftinije od 30 miliona dolara koliko bi koštalo popravljanje sadašnjeg sedišta, rekli su gradski zvaničnici.

(rt.rs)

BONUS VIDEO - RUSI UNIŠTILI PRVI ABRAMS: Američki tenk u plamenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo