DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 15. APRIL: Blizance muči alergija, Vagu očekuje rasprava sa partnerom, Ribe upoznaju nekog novog

Astrolog Marina Jungić Milošević

14. 04. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam ovogodišnja prva Mesečeva četvrt donosi za ponedeljak 15. april, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 15. АПРИЛ: Близанце мучи алергија, Вагу очекује расправа са партнером, Рибе упознају неког новог

Foto Pixabay free images

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt "pada" u astrološku kuću privatnosti, a ove godine (danas) moguće su trzavice u domu i porodici, naročito sa ženama. Asteroid Gold, donosi novac rođenima u trećoj dekadi znaka. Susret sa Vodolijom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Prva Mesečeva četvrt, jednom godišnje nađe se u vašem trećem astrološkom polju a ove godine (danas) donosi novac majskim Bikovima, preko stranaca, putovanja, trgovine prehrambenim proizvodima. Dopada vam se jedna Riba. Čuvajte se u saobraćaju.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Prva Mesečeva četvrt, jednom godišnje "pada" u astrološku kuću posla a ove godine (danas) obrazuje kvadrat sa vašim vladaocem, retrogradnim Merkurom, pa budite oprezniji sa novcem. Obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom. Alergija.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Jednom godišnje, prva četvrt vašeg vladaoca Meseca nađe se u vašem znaku, a ove godine, danas, opominje vas da povedete više računa o dokumentima, kao i prilikom formulisanja ugovora. Iznenadno poznanstvo sa šarmantnom osobom preko posla.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt, nađe se u vašoj astrološkoj kući prepreka, a ove godine (danas), upozorava da pazite šta izjavljujete i potpisujete. Strastveni susret sa Ovnom. Strelac misli na vas. Čuvajte se sportskih povreda.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Sa Crnim Mesecom Lilit u vašem znaku i Venerom u polju strasti, ne možete da ostanete neprimećeni. Prva Mesečeva četvrt jednom godišnje nađe se u Raku, a ove godine najavljuje uspeh preko saradnje sa strancima i društvenih projekata.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Prva Mesečeva četvrt jednom godišnje pada u astrološku kuću karijere Vaga, a ove godine (danas), uvećava prihode rođenih u trećoj dekadi znaka. Moguć konflikt sa voljenom osobom, zbog njene posvećenosti poslu. Potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt pada u vaše deveto polje, a ove godine (danas) najavljuje zaradu preko izdavaštva, kontakata sa strancima i putovanja. Asteriod Fantazija u vašem znaku donosi inspiraciju umetnicima rođenima krajem znaka.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt nađe se u astrološkoj kući finansija, a ove godine, danas, obrazuje sekstil sa vašim vladaocem Jupiterom, što vam uvećava prihode. Oslonite se na jednog Ovna. Osetljiv urogenitalni trakt.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Novac vam pristiže preko porodičnog biznisa, nekretnina ili honorarnog posla. Prva Mesečeva četvrt jednom godišnje nađe se u polju partnerskih odnosa, a ove godine (danas) nagoveštava poznanstvo sa zauzetom osobom, preko prijatelja.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Prva Mesečeva četvrt jednom godišnje u Raku, a ove godine, danas, može da vam donese probleme sa saradnicima i finansijskom dokumentacijom. Na kraćem putu, predavanju ili porodičnom skupu, možete da upoznate atraktivnu osobu.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt pada u vašu astrološku kuću ljubavi i kreativnosti, a ove godine (danas) može da vam donese i novu ljubav. Bićete uspešni, ako se bavite kreativnim poslom. Dopadate se jednom Biku. Bol u zglobovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo