DOBAR DAN ZA POSAO I SKLAPANJE DOGOVORA Astro savet za ponedeljak, 10. jun: Mesec je u Lavu, što posebno povoljno utiče na 4 znaka horoskopa

Astrolog Marina Jungić Milošević

10. 06. 2024. u 07:00

MESEC, simbol emocija i načina na koji ih ispoljavamo, raspoloženja, žena, majke, doma, porodice, naroda, domovine, kasno sinoć ušao je u peti zodijačaki znak, Lava.

ДОБАР ДАН ЗА ПОСАО И СКЛАПАЊЕ ДОГОВОРА Астро савет за понедељак, 10. јун: Месец је у Лаву, што посебно повољно утиче на 4 знака хороскопа

Foto: Free Images Pixabay

I to se dešava jednom mesečno, preciznije, svakih 28 dana. Međutim, Mesec uvek pravi drugačije aspekte sa tranzitnim planetama, koje, kao što sama reč kaže, tranzitiraju (prelaze) preko zodijačkih znakova.

Tako, danas, Mesec pravi napete aspekte sa Marsom (kvadrat) u Biku i Plutonom (opozicija), planetama akcije i moći, a harmonične sa Merkurom (trigon) u Biku i Jupiterom (sekstil) u Blizancima, simbolima biznisa, dogovora i kontakata sa strancima.

Neharmonični aspekti će najviše uticati na Ovnove (promena planova, finansijski problemi), Bikove (dom, porodica, porodični biznis), Škorpije (karijera, finansije) i Jarčeve (posao, ljubav, finansije).

Harmonični aspekti Meseca pozitivno utiču na Blizance (novi poslovi, putovanja, upis u željenu školu), Lavove (realizacija planova, upoznavanje novih, uglednih prijatelja, kontakti sa strancima), Device (karijera, realizacija ideja) i Strelce (partnerski odnosi, veridba, brak, kontakti sa strancima, upis na željeni fakultet, kurs).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOSOVO JE SRBIJA: Španci lupili šamar Albancima na EURO 2024, poslali jaku poruku (VIDEO)