ZAŠTO ČOKOLADA IMA TAKO DOBAR UKUS: Naučnici objasnili
22. 08. 2025. u 23:22
KAD zagrizete komadić čokolade, možete da osetite njene različite ukuse. Grupa naučnika je tokom istraživanja ustanovila da je kontrolisanjem fermentacije moguće stvoriti „dizajnerske“ čokolade sa posebnim ukusima.
Povezane vesti
NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE: Izbor priloga na pici otkriva vaš karakter
MALSINE, slanina, jaja, ananas - vaš izbor dodataka na pici možda izgleda kao spontana odluka, ali oni mogu da otkriju dosta toga o vašem karakteru, pokazalo je najnovije istraživanje naučnika.
16. 08. 2025. u 20:00
Najnovije iz rubrike
KOLIKO KAFE PIJETE DNEVNO? Medicina kaže da su ovo bezbedne količine
KAFA sadrži stotine bioaktivnih jedinjenja i jedan od od najvećih izvora antioksidanata, supstanci koje pomažu telu da neutralizuje slobodne radikale, koji mogu da oštete ćelije.
12. 11. 2025. u 15:10
DIZAJNERI KAŽU ZBOGOM NEUTRALNIM BOJAMA: Jedan trend će definisati enterijere 2026. godine
NOVI trendovi koji vladaju enteriejrom pretvaraju svaku sobu iz monotone u sjajnu.
12. 11. 2025. u 10:30
OVO SE DEŠAVA POSLE GODINU DANA Astro savet za sredu, 12. novembar: Trigon poslednje četvrti i Hirona - stara ljubav zaborava nema
JEDNOM godišnje, poslednja Mesečeva četvrt obrazuje se u Lavu, a ove godine ta faza dešava se 12. novembra, u 6.29, na 20. stepenu ovog vatrenog, temperamentnog, borbenog znaka.
12. 11. 2025. u 07:15
ZAR JE MOGUĆE DA JE TO URADIO? Imali su vučjaka, a onda su videli snimak sa sigurnosne kamere (VIDEO)
"SKLONITE se, sam ću!"
11. 11. 2025. u 20:43 >> 20:43
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 12. NOVEMBAR: Blizanci dobijaju romantičnu poruku, Lav i Strelac skloni preispitivanju, Vodoliji stiže novac
SAZNAJTE šta vas u sredu, 12. novembra, očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...
11. 11. 2025. u 20:00
Komentari (0)