TRAGIČNO BEKSTVO IZ KOVID BOLNICE: Krišom je izašao iz bolničke sobe, pronašli ga nedaleko kako leži na putu

Novosti online

24. 04. 2021. u 17:06

JEDAN stariji pacijent pobegao je iz kovid bolnice u Štipu i nedugo zatim pronađen mrtav u neposrednoj blizini.

ТРАГИЧНО БЕКСТВО ИЗ КОВИД БОЛНИЦЕ: Кришом је изашао из болничке собе, пронашли га недалеко како лежи на путу

Foto: Z. Knežević

Kako se navodi, taj 75-godišnji pacijent oko ponoći je pobegao iz štipske modularne kovid bolnice i sat kasnije je pronađen mrtav u jednog od obližnjih ulica u blizini srednje medicinske škole.

Mrtvo telo je pronašao prolaznik i prijavio policiji, koja je prvo pomislio da se radi o pregaženom pešaku zbog vidljivih tragova kočenja u blizini.

Kasnije je utvrđeno da se radi o pobeglom kovid pacijentu, koji je bio na kiseoničkoj podršci.

Prvi rezultati obdukcije pokazuju da na telu nema vidljivih tragova nasilja i da je verovatno razlog za smrt plućna pneumonija.

Direktor Kliničke bolnice u Štipu Alen Đeorđijev je potvrdio da je taj pacijent pobegao, navodeći da je izašao na zadnji ulaz na koji se dovode pacijenti.

- Glavni ulaz modularne bolnice je uvek zaključan, ali je pacijent uspeo da izađe kroz zadnji ulaz na koji se dovode pacijenti”, rekao je Đeorđijev i istakao da je formirana komisija koja treba da istraži taj slučaj.

(SrbijaDanas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo