ZAPAD DEMONIZUJE RUSIJU I BELORUSIJU Makej: Neke zemlje veličaju nacizam!

Tanjug

01. 04. 2022. u 18:21

KOLEKTIVNI Zapad nastoji da izoluje Minsk i Moskvu na međunarodnoj sceni jer imaju svoje mišljenje, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Belorusije Vladimir Makej na izložbi posvećenoj Danu jedinstva naroda Rusije i Belorusije.

ЗАПАД ДЕМОНИЗУЈЕ РУСИЈУ И БЕЛОРУСИЈУ Макеј: Неке земље величају нацизам!

Foto: Arhiva

Visoki beloruski diplomata smatra da trenutna dešavanja u regionu proizilaze iz nespremnosti Zapada da čuje šta druge zemlje imaju da kažu u pogledu bezbednosnih pitanja i razumeju posebne okolnosti vezane za druge nacije, preneo je TAS S.

- Sadašnji pokušaji (Zapada) da demonizuju Rusiju i Belorusiju, izoluju ih na međunarodnoj sceni, uguše njihovu ekonomiju i obezbede promenu vlasti - o čemu otvoreno govore svetski lideri - su posledica činjenice da ove zemlje imaju hrabrost da govore svojim glasom i imaju svoje mišljenje - istakao je Makej.

On veruje da trenutna dešavanja u regionu proizilaze iz nespremnosti Zapada da čuje šta druge zemlje imaju da kažu po pitanju bezbednosti i razume posebne okolnosti drugih nacija.

- Jedna država ne može da kaže drugoj državi kako da se razvija - naveo je Makej.

Prema njegovim rečima, principi prošlosti se danas pogrešno tumače i okrenuti su naglavačke, pa neke zemlje veličaju nacizam, dok se oni koji su oslobodili Evropu od nacizma smatraju zločincima.

BONUS VIDEO - KADIROV SE HITNO OGLASIO: Čečenski lider saopštio loše vesti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!