TRAMP NAJAVIO KRAJ SAD: Smeši nam se sudbina Sovjetskog Saveza

Novosti online

27. 07. 2022. u 17:08

GLAVNA pretnja Sjedinjenim Državama dolazi iznutra, usled čega zemlja može imati sudbinu SSSR-a, Venecuele ili Kube, rekao je bivši predsednik SAD Donald Tramp.

ТРАМП НАЈАВИО КРАЈ САД: Смеши нам се судбина Совјетског Савеза

Foto: EPA/Shawn Thew/Shutterstock

Prema njegovim rečima, u SAD su se sada nagomilali mnogi problemi , uključujući porast kriminala, korupciju u obrazovnom sistemu, birokratiju, visoku inflaciju i priliv migranata. S tim u vezi, Tramp je obećao da će nastaviti svoje političke aktivnosti, uprkos težnjama korumpiranog državnog aparata da ga spreči.

- Jer ako to ne uradim, naša nacija je osuđena da postane još jedna Venecuela ili Sovjetski Savez. Krećemo se u ovom pravcu. Ili da postanemo Kuba veoma velikih razmera - rekao je Tramp.

Govor na forumu u Vašingtonu bio je prvo pojavljivanje bivšeg šefa Bele kuće u američkoj prestonici po završetku predsedničkog mandata. On je ranije više puta kritikovao postupke administracije Džoa Bajdena . Tramp je, između ostalog, politiku Zapada prema Ukrajini nazvao „ludilom“ i rekao da bi mogla da dovede do svetskog rata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)