"NEMA BRKANJA POLOVA, TAJ EKSPERIMENT NEK ZAPAD OSTAVI ZA SEBE" Matvienko - U Rusiji nema igre u vaspitavanju dece

Novosti Onlajn

08. 03. 2023. u 16:50

PREDSEDNICA Saveta Federacije Rusije Valentina Matvienko poručila je da se u Rusiji polovi ne brkaju i da neće biti igara s polovima ni u vaspitanju dece, ni u zakonodavstvu.

НЕМА БРКАЊА ПОЛОВА, ТАЈ ЕКСПЕРИМЕНТ НЕК ЗАПАД ОСТАВИ ЗА СЕБЕ Матвиенко - У Русији нема игре у васпитавању деце

Foto: Kremlin

- Mi ne brkamo polove. Muškarci i žene su okosnice biološke, društvene, kulturne zajednice. Ključni zadatak je da uskladimo svoje odnose, a ne da stvaramo hibrid muškaraca i žena. I stoga nema opasnih rodnih igara u našoj zemlji i neće ih ni biti. Ni u vrtićima, ni u školama, ni u obrazovanju, ni u politici, ni u zakonodavstvu - napisala je Matvienko na blogu na sajtu Saveta Federacije.

Ruska zvaničnica je napomenula da u Rusiji nema zahteva za promenu pola, pa Zapad može slobodno da sprovede "ovaj opasni eksperiment na sebi".

- Nije slučajno da je 8. mart postao jedan od najomiljenijih praznika u našoj zemlji. Praznik cveća, osmeha, topline, pažnje i brige. Najiskrenije vam, drage žene, čestitam Međunarodni dan žena! - zaključila je predsednica Saveta.

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da se Rusija ponovo suočava sa bezbednosnim pretnjama, ali da se vide primeri hrabrosti i volje da se odbrani istina.

- Sada kada je Rusija ponovo suočena sa direktnim pretnjama svojoj bezbednosti i suverenitetu, vidimo mnoge primere hrabrosti, odlučnosti i spremnosti da se zauzmemo za istinu, zaštitimo ljude i budućnost naše države. Budućnost koja je nama potrebna - rekao je Putin prilikom uručivanja državnih priznanja ženama u Kremlju, na Međunarodni dan žena.

BONUS VIDEO: BOŽIĆ U UKRAJINI - Obeležavanje velikog praznika u Odesi

(RT)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!