"SVE SMO IH NAHRANILI I NAPOJILI" Prigožin objavio snimak - Velika razmena zarobljenika za Uskrs (VIDEO)

Tanjug

16. 04. 2023. u 14:43

RUSKA privatna vojna kompanija Vagner oslobodila je danas više od 100 ukrajinskih zarobljenika kako bi, prema rečima osnivača Jevgenija Prigožina, obeležila pravoslavni Uskrs, preneo je "Independent".

СВЕ СМО ИХ НАХРАНИЛИ И НАПОЈИЛИ Пригожин објавио снимак - Велика размена заробљеника за Ускрс (ВИДЕО)

Foto: Tviter/Printscreen/@Spriter99880

- Spremili smo ih sve, nahranili, napojili, pregledali ranjene - naveo je Prigožin na video snimku objavljenom na Telegramu.

Na snimku se vidi da je grupi ukrajinskih vojnika rečeno da će biti vraćeni ukrajinskim snagama u znak obeležavanja Uskrsa.

- Nadam se da nećete ponovo dospeti u naše ruke - rekao je naoružani Vagnerov vojnik zarobljenicima pre nego što su ušli u kamion.

Više od 100 muškaraca, od kojih su neki šepali, a neki bili na nosilima, prikazano je kako prolazi u redu duž blatnjavog puta dok je čovek koji stoji na tenku držao belu zastavu.

Šef kabineta predsednika Vladimira Zelenskog Andrij Jermak rekao je da je 130 ukrajinskih zarobljenika oslobođeno i vraćeno kućama na "veliku uskršnju razmenu".

Ne zna se koliko je zauzvrat Rusa oslobođeno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo