INCIDENT NA AERODROMU U VARŠAVI: Dron leteo na 30 metara od aviona

Tanjug

14. 05. 2023. u 21:19

POLjSKA nacionalna avio-kompanija LOT istražuje incident u kojem je učestvovao dron na varšavskom aerodromu "Frederik Šopen", rekao je portparol avio-kompanije.

ИНЦИДЕНТ НА АЕРОДРОМУ У ВАРШАВИ: Дрон летео на 30 метара од авиона

FOTO: Tanjug/AP

Dron je primećen kako leti 30 metara od aviona "embrajer" koji se približavao pisti na letu iz Poznanja, objavio je sajt "TVN24",

-Ovaj incident se dogodio u subotu posle podne. Prema proceduri, piloti su spremili izveštaj. U ovom trenutku, slučaj ispituje istražni komitet u LOT-u. Svaki ovakav incident je opasan. Srećom, ništa se nije desilo ovog puta, rekao je portparol za poljsku agenciju PAP, preneo je Rojters.

Prema rečima pilota, neidentifikovani dron je bio dugačak tri metra, istakao je portparol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove