"SAMIT NATO - SAMIT SMRTI" Protesti u Moskvi i Sankt Peterburgu ispred ambasada neprijateljskih država

Novosti online

14. 07. 2023. u 20:34

VIŠE od 2.500 aktivista „Mlade garde Jedinstvene Rusije“ i „Volonterske čete“ izašli su ispred ambasada neprijateljskih država u Moskvi i Sankt Peterburgu kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog podrške koju kijevskom režimu pružaju države-članice NATO isporukama naoružanja.

САМИТ НАТО - САМИТ СМРТИ Протести у Москви и Санкт Петербургу испред амбасада непријатељских држава

Foto: Tanjug/AP photo

- Danas smo izašli ispred ambasade Litvanije i ambasada još 10 država koje Ukrajini isporučuju smrtonosno naoružanje. Protestujemo zbog isporuka takvog naoružanja jer su na meti civili - rekao je predsednik „Mlade garde Jedinstvene Rusije“ Anton Demidov.

Kako je naveo, upravo tim oružjem je gađana Kahovska hidroelektrana, tim oružjem ranjavaju i sakate starce i decu.

- Smatramo da je samit NATO u Viljnusu zapravo samit smrti jer se na njemu odlučuje o pumpanju Ukrajine novim oružjem za ubijanje običnih civila - istakao je Demidov.

Samit NATO održan je u Viljnusu 11. i 12. jula.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)