UKRAJINA treba da bude primljena u NATO bez ikakvih uslova i što je pre moguće kako bi se poslala poruka ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, napisao je bivši britanski premijer Boris Džonson u tekstu za Dejli mejl.

Komentari (27)

Simostep

15.07.2023. 10:07

Britanci bi samo da se ratuje, jer su finansijski propali. Pa daj sad jedan veliki rat. Da se izvučemo. A šta će ako Rusija postavi u Meksiko S 300? I uzme pomorsku bazu. Svaki bič ima dva kraja.

Mija

15.07.2023. 10:55

Sada su se kolonijalisti toga sjetili, pošto su ih zadužili par sto milijardi i isto toliko na njima zaradili i dopustili da toliko ljudi u 21.veku izgine u srcu Evrope. No to je već sve viđeno oprobati zapadnjački recept za pljačku i kolonizacija sirotinje. To isto su Jugi napravili 90.napravili rat digli i ujedinili Švabe a sve to smo mi balkanci platili u mjesto da su i jugu i celi Balkan primili u Evropu i ratova više nebi bilo. Ali lopovi i kolonijalisti ostaju za uvek lopovi i kolonijalisti.!!!!!

Branko

15.07.2023. 19:12

Посејдон на Лондон би био најдоличнија порука комичном новинару који је изигравао премијера ВБ

Pravda

15.07.2023. 20:01

Svi mogu videti bezobrazluk Britanije,a i ostale zapadno evropske zemnje na celo sa Amerikom ili ce oni diktirati covecanstvu ili cemo krsiti sva medjunarodna prava kako nama odgovara. Dokle ce dovesti sve to gospodo pa celome svetu je preko glave sa tom licemerje zapada koje bez imalo sram i ljudskos otima,pljacka,kolonizuje i red sve ostale stvari kako njima odgovara. Sa koje pravo ste bombardovali Srbiju i otimate njenu teritorihu ubijti njene gradjane,sa koe pravo se mesate u tudje zemnje i postavljati izdajnike koe ispunjavaju vase interese kako vas nije sramota vise, sta ste uradili u Ukrainu samo dovoljno je misleci da svet nista nevidi i nezna. Primice on Ukrainu u NATO i sta mislis pobedili ste jel,a nerazmisljajuci sta se moze desiti i dokle cete dovesti svet,kao razmazane derece kako ja kazem,kako se meni svidja pa svima je dosta od vase licemerje,lazi,pljackom i otimacinom.