MILIJARDERI ODREDILI DATUM: Evo kada će Ilon Mask stati u ring sa Markom Zakerbergom

Đ.G.

07. 08. 2023. u 07:45

AMERIČKI biznismen, suosnivač Mete Mark Zakerberg odredio je za 26. avgust tuču sa preduzetnikom Ilonom Maskom, izjavljujući spremnost da učestvuje u tuči.

МИЛИЈАРДЕРИ ОДРЕДИЛИ ДАТУМ: Ево када ће Илон Маск стати у ринг са Марком Закербергом

Foto: Profimedia

- Spreman sam danas. Ponudio sam (Masku za borbu - prim. aut.) 26. avgust, kada me je izazvao, ali od njega nije bilo potvrde - prokomentarisao je Zakerberg poruke svog navodnog protivnika na društvenoj mreži Treds o pripremama za očekivanu borbu.

Suosnivač Mete je, međutim, dodao da nije siguran da će do tuče doći tog datuma.

Mask je u nedelju otkrio da će se borba sa Zakerbergom prenositi uživo na društvenoj mreži Tviter, a da će sav prihod otići u dobrotvorne svrhe veteranima. Komentarišući svoju fizičku formu na pripremama, on je napomenuo da bi mogao da izgubi borbu ako se pokaže da se odugovlači. Kako je biznismen priznao, njegova težina je oko 136 kilograma, što može značajno da otežava njegov rad u kasnijim rundama.

Mask je ranije napisao da je spreman da se bori sa Markom Zakerbergom u oktogonu. Kasnije je Zakerberg pozvao šefa Tesle da pošalje lokaciju na svom Instagram nalogu.

Milijarderi su razmatrali opciju održavanja borbe u italijanskom Koloseumu.

Predsednik UFC-a Dejna Vajt rekao je da je razgovarao sa Maskom i Zakerbergom da organizuju njihovu borbu. Prema Vajtu, oba preduzetnika su ozbiljna u vezi sa tučom. Prema njegovim rečima, borba može da se održi u egzibicionom formatu u Las Vegasu i neće biti pod kontrolom atletske komisije.

Bivši UFC šampion u dve težinske kategorije, irski borac u mešovitim borilačkim veštinama (MMA) Konor Mekgregor rekao je da bi duel Maska i Zakerberga trebalo da se održi pod pokroviteljstvom UFC-a, prenela je RIA.

BONUS VIDEO: OVAKO IZGLEDA RODOS NAKON POŽARA - Vatra je uništila sve pred sobom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)