RUSIJA IDE NA IZBORE: Počelo prikupljanje potpisa za podršku Putinove kandidature

Novosti online

23. 12. 2023. u 16:45

VOLONTERI iz izbornog štaba ruskog predsednika Vladimira Putina, zajedno sa ograncima Narodnog fronta i Jedinstvene Rusije, počeli su da prikupljaju potpise za ruskog lidera na predstojećim predsedničkim izborima, prenosi TASS.

РУСИЈА ИДЕ НА ИЗБОРЕ: Почело прикупљање потписа за подршку Путинове кандидатуре

Foto: EPA

Prikupljanje potpisa trajaće do kraja januara. 

Tokom otvaranja sedišta, njegovi kopredsedavajući – glavni lekar Moskovske gradske kliničke bolnice Marijana Lisenko, umetnički direktor pozorišta "Oleg Tabakov" Vladimir Maškov i predsednik Narodnog veća DNR Artjom Žoga, održali su sastanak putem video-konferencije sa šefom Izvršnog komiteta Narodnog fronta Mihailom Kuznjecovim. 

- Širom zemlje vršimo instrukcije i obuku volontera, koji će biti spremni da počnu sa radom onog dana kada dobiju potpisne listove. Ima dosta onih koji žele da učestvuju - kazao je ranije načelnik Centralne izvršnog komiteta "Jedinstvene Rusije" Aleksandar Sidjakin.

(RT Balkan)

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)