"NE IZGLEDA MI BAŠ NAJBOLJE": Kralj Čarls retko izlazi nakon što mu je otkrivena teška dijagnoza, ali evo gde su ga "uhvatile" kamere (FOTO)

Novosti online

20. 02. 2024. u 09:57

KRALj Čarls Treći i kraljica Kamila prisustvovali su nedeljnoj jutarnjoj službi u Crkvi Svete Marije Magdalene u Norfolku.

НЕ ИЗГЛЕДА МИ БАШ НАЈБОЉЕ: Краљ Чарлс ретко излази након што му је откривена тешка дијагноза, али ево где су га ухватиле камере (ФОТО)

Foto: Tanjug/AP

Kralj je boravio na svom imanju u Sandringamu nakon što je objavio dijagnozu raka.

Njegovo prisustvovanje službi ukazuje na nastavak njegovih kraljevskih dužnosti uprkos borbi s bolešću.

Karcinom mu je dijagnostikovan nedavno, a javnost je Bakingemska palata odmah obavestila o zloćudnoj bolesti koju monarh ima.

Foto: Tanjug/AP

Ipak, nisu otkrili o kakvom je raku reč, već samo da se ne radi o raku prostate, što su mnogi mogli da pomisle jer je na lečenju uvećane prostate bio svega par dana pre nego se otkrilo da ima karcinom.

Foto: Tanjug/AP

U saopštenju su pojasnili da su zahvaljujući pretragama koje su uradili lekari tih dana kada je kralj bio na lečenju prostate, zapravo i otkrili da ima rak.

- Kralj je zahvalan svom lekarskom timu na brzoj intervenciji, koja je bila moguća zahvaljujući njegovom nedavnom bolničkom zahvatu. Ostaje potpuno pozitivan u pogledu svog lečenja i raduje se povratku na javnu dužnost što je pre moguće - istakli su u saopštenju.

"Ne izgleda mi baš najbolje. Vidi se da je zabrinut. Sigurno je saznao one najgore vesti", "Izgleda sve lošije i lošije", najčešći su komentari koji se mogu pročitati na društvenim mrežama nakon što je nedavno prvi put viđen u javnosti posle teške dijagnoze.

(Stori.hr)

BONUS VIDEO: VAZDUŠNI NAPAD NA STAMBENI KOMPLEKS: Izraelci bombardovali stambene zgrade u Kan Junisu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)