TUGA: Dečak (12) imao problema sa disanjem i plućima, samo par sati posle pregleda lekara iznenada preminuo

Novosti online

24. 02. 2024. u 11:47

ANDREA Vinćenci (12) preminuo je u bolnici Regina Margarita u Torinu gde je doveden jer se žalio na probleme sa srcem. Međutim, nakon što je na pregledu ustanovljeno da može da ide kući, mališan je preminuo.

ТУГА: Дечак (12) имао проблема са дисањем и плућима, само пар сати после прегледа лекара изненада преминуо

Foto: Printskrin

Dečak je bio u Hitnoj pomoći gde mu je ukazano na to da možda boluje od upale pluća, ali je nakon pregleda otpušten kući.

Nekoliko sati kasnije, njegovo stanje se pogrošalo i dečak je preminuo.

O ovom slučaju će najverovatnije biti otvorena istraga, prenose italijanski mediji, a bolnica je naložila hitnu obdukciju tela.

- Želimo da izrazimo naše saučešće porodici i obaveštavamo sve da smo preduzeli sve hitne procedure - rekli su iz bolnice.

- Evaluacije i dodatne provere zahtevaju nekoliko dana rada, ali odmah možemo da kažemo da su obavljene sve neophodne provere i da su svi protokoli ispoštovani - dodali su.

Dečak je bio perspektivan fudbaler i član tima Gasino San Rafaele koji su izrazili duboko saučešće porodici zbog tragičnog događaja.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: EMOTIVAN SUSRET NAKON ZAROBLjENIŠTVA: Izraelsku decu koju je oslobodio Hamas dočekao njihov pas

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)