"VAŠ BAL VAMPIRA JE ZAVRŠEN" Putin: Zapadne elite navikle da vekovima pune svoje stomake ljudskim mesom, a džepove – novcem

Novosti online

13. 03. 2024. u 15:59

ZAPADNE elite, koje su navikle da „pune svoje stomake ljudskim mesom“, nastoje da zamrznu nepravedno stanje u međunarodnim odnosima, ali moraju da shvate da se „bal vampira“ završava, rekao je ruski predsednik.

ВАШ БАЛ ВАМПИРА ЈЕ ЗАВРШЕН Путин: Западне елите навикле да вековима пуне своје стомаке људским месом, а џепове – новцем

Foto: Profimedia

Putin je podsetio da je „takozvana zlatna milijarda“ vekovima praktično „parazitirala na račun drugih naroda“, eksploatišući zemlje i narode Afrike, Azije i Latinske Amerike.

- Zapadne elite imaju veoma jaku želju da zamrznu postojeće stanje, nepravedno stanje stvari u međunarodnim odnosima. Oni su navikli da vekovima pune svoje stomake ljudskim mesom, a džepove – novcem. Ali moraju shvatiti da se vampir bal završava - naglasio je šef države.

Ruski lider dodao je da radi u interesu Rusije i naroda.

- Ja jednostavno radim u interesu Rusije, u interesu našeg naroda... Ali da se nekako osećam kao nekakav gospodar ljudskih života, toga nema. Verujte mi, ni blizu. Ja samo ispunjavam svoju dužnost prema Rusiji i pred našim narodom koji Rusiju smatra svojom domovinom - zaključio je Putin.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: DR Novosti: Kada treba početi sa anti-age rutinom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima