OGLASILA SE I EVROPSKA KOMISIJA: Ursula fon der Lajen reagovala na terorizam u Moskvi

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

23. 03. 2024. u 13:08

PREDSEDNICA Evropske komsije Ursula fon der Lajen najoštrije je danas osudila teroristički napad na civile u "Krokus siti holu" u Moskvi za koji je preuzela odgovornost Islamska država.

ОГЛАСИЛА СЕ И ЕВРОПСКА КОМИСИЈА: Урсула фон дер Лајен реаговала на тероризам у Москви

Foto: Tanjug/AP

Fon der Lajen je napisala na platformi X da su njene misli sa žrtvama napada i njihovim porodicama.

Šef diplomatije EU Žozep Borelj rekao je danas da međunarodna zajednica mora da se čvrsto ujedini protiv terorizma, nakon napada u Moskvi u kojem je ubijeno više od sto ljudi.

- Najoštrije osuđujem gnusni napad koji je počinjen u Moskvi prošle noći. Terorizam je ponovo ciljao nevine ljude. Međunarodna zajednica mora da ostane čvrsto ujedinjena u borbi protiv terorizma - naveo je Borelj na platformi X.

(Tanjug)

BONUS VIDEO: PRVI SNIMAK JEDNOG OD TERORISTA OSUMNjIČENIH ZA NAPAD U MOSKVI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!