IZRAELCI OTVORILI VATRU NA GRANICI SA EGIPTOM: Pogranične službe prve pripucale, ima ranjenih

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

30. 04. 2024. u 16:27

IZRAELSKE trupe (IDF) otvorile su vatru ranije danas na krijumčare droge u pograničnom području sa Egiptom i pogodile su nekoliko osumnjičenih, saopštila je izraelska vojska.

ИЗРАЕЛЦИ ОТВОРИЛИ ВАТРУ НА ГРАНИЦИ СА ЕГИПТОМ: Пограничне службе прве припуцале, има рањених

Foto Tanjug/AP

IDF tvrdi da su vojnici koji su koristili nadzorne kamere uočili određeni broj osumnjičenih na graničnoj ogradi, u regionu planine Harif, prenosi Tajms of Izrael.

- Pripadnici pogranične vojne službe, koji su patrolirali na području planine Harif, otvorili su vatru na osumnjičene i pogodili nekoliko njih - navodi se u saopštenju IDF-a i dodaje da su osumnjičeni oštetili graničnu ogradu u pokušaju krijumčarenja narkotika.

Incidenti sa švercerima droge na egipatskoj granici su česti, a ponekad uključuju i razmenu vatre između švercera i izraelske vojske.

(B92)

BONUS VIDEO: ZAJEDNIČKA VEŽBA: Filipini, SAD i Francuska u Zapadnom filipinskom moru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima