AGENT FBI SVEDOK NA HANTEROVOM SUĐENJU: Bajden koristio krek kokain ubrzo nakon što je kupio pištolj

A. V. V.

05. 06. 2024. u 16:14

SIN američkog predsednika Hanter Bajden koristio je krek kokain ubrzo nakon što je ilegalno kupio pištolj 2018. godine, rečeno je danas na suđenju u slučaju koji se vodi protiv njega.

АГЕНТ ФБИ СВЕДОК НА ХАНТЕРОВОМ СУЂЕЊУ: Бајден користио крек кокаин убрзо након што је купио пиштољ

Tanjug

- Gospodin Bajden je u jednoj poruci poslatoj udovici njegovog brata nekoliko dana nakon kupovine vatrenog oružja napisao da je spavao na autu gde je pušio drogu - rekao je Erika Jensen iz FBI koja je svedočila na današnjem suđenju, preneo je Bi-Bi-Si.

Sin predsednika SAD optužen je da je svesno lagao dok je popunjavao formular o svojoj upotrebi droge da bi kupio revolver i municiju u prodavnici oružja u Vilmingtonu u Delaveru.

Jensen je tokom svedočenja rekla da lap-top sadrži dokaze o Hanterovoj zavisnosti.

- U tekstualnim porukama koristio se kodirani jezik za krek kokain, kao što je "bebi puder", i činilo se da se gospodin Bajden dogovara da nabavi nedozvoljene supstance u mesecima koji su prethodili kupovini pištolja - rekla je ona.

U jednom tekstu, prema njenim rečima, koji je poslat dan nakon kupovine oružja, rekao je Hali Bajden - udovici pokojnog predsednika predsednika Boa Bajdena - da čeka dilera po imenu Muki.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJSREĆNIJI ZNAK HOROSKOPA U JULU 2024! Iznenadna zarada, nova nekretnina i pravi izbor ljubavi