"IMAMO POŽAR, BOŽE POMOZI": Pogledajte kako se zapalio Boing, vatra guta sve pred sobom (VIDEO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

07. 06. 2024. u 17:14

UŽASNI snimak pokazuje ogroman plamen koji izbija iz aviona Boing kompanije Er Kanada.

ИМАМО ПОЖАР, БОЖЕ ПОМОЗИ: Погледајте како се запалио Боинг, ватра гута све пред собом (ВИДЕО)

Foto: Tviter printskrin/ Breaking Aviation News & Videos

Na nedavnom letu AC872 kompanije Er Kanada, koji je kasno u sredu krenuo iz Toronta za Pariz, desio se zastrašujući incident. Neposredno nakon poletanja, tokom leta su se pojavio plamen na repu aviona, što je primoralo posadu da hitno okrene avion i izvrši prinudno sletanje. Snimak ovog trenutka panike uhvaćen je kamerom, a reakcije putnika su bile burne.

Jedan od putnika koji je snimao poletanje nije mogao da sakrije svoj užas kada je plamen počeo da izbija iz aviona. "Bože pomozi!" uzviknuo je dok je plamen šikljao iz aviona, dok je drugi putnik uzviknuo "Imamo požar u motoru - bože pomozi!" Plamen se činilo kao da se proteže duž celog aviona, što je dodatno uznemirilo putnike i posadu.

Prema saopštenju kompanije Er Kanada, avion je imao neodređeni "problem sa motorom" odmah nakon poletanja, dok je na brodu bilo 389 putnika. Avion je odmah okrenut nazad ka Torontu i izvršio je prinudno sletanje gde su ga dočekale vatrogasne ekipe. Srećom, nije bilo povređenih u ovom incidentu.

Nakon sletanja, avion je pregledan od strane aerodromskih vozila kao deo redovnih procedura, a zatim je samostalno taksiro do terminala, saopštila je avio-kompanija. Putnici su kasnije prebačeni na drugi let iste večeri, dok je avion povučen iz upotrebe radi evaluacije od strane tehničkog osoblja i inženjera.

(Alo)

BONUS VIDEO: BITKA ZA KARTUM: Pogledajte snimak

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DVA PROROČANSTVA KOJA SU JOJ OBELEŽILA ŽIVOT: Oba su se ostvarila, a kada se seti jednog uvek se rasplače