BOJI SE DA GA NE UBIJU "Rojters" objavio saznanja o Zelenskom - Postao je paranoičan, nestrpljiv i napet

Марија Стевановић
Marija Stevanović

12. 07. 2024. u 16:53

VLADIMIR Zelenski je postao nestrpljiviji, napetiji, stalno umoran i paranoičan, plašeći se mogućih pokušaja atentata na njega, prenosi "Rojters" pozivajući se na njemu bliske izvore i evropske izvore, prenose RIA novosti.

БОЈИ СЕ ДА ГА НЕ УБИЈУ Ројтерс објавио сазнања о Зеленском - Постао је параноичан, нестрпљив и напет

Foto: Profimedia

„Oni slikaju portret lidera koji je postao čvršći... pa čak i sklon paranoji... Istovremeno, Zelenski sve više razvija „paranoju“ u vezi sa navodnim pokušajima ubistva i destabilizacijom ukrajinskog rukovodstva od strane Rusije“, kaže izveštaj.

Kako navodi agencija, Zelenski je postao „tvrđi, odlučniji, manje tolerantan na greške“ i doživljava „dvadeset četvoročasovni stres i umor“. Agencija citira reči bivšeg ministra odbrane Alekseja Reznikova, koji kaže da je režim spavanja Zelenskog poremećen.

„Ako on (Zelenski – prim. aut.) vidi da ljudi nisu spremni ili jedno protivreči drugom, reći će: izlazite, nemam vremena za ovo“, rekao je član tima Zelenskog, podsećajući kako je izbacio svoje pomoćnike sa sastanka na kojem se razgovaralo o informativnoj kampanji u vezi sa mobilizacijom.

Ranije je list "Fajnenšl tajms", pozivajući se na jednog ukrajinskog zvaničnika, objavio da u kabinetu Vladimira Zelenskog vlada paranoja, te da je on veoma zabrinut zbog situacije na bojnom polju. Drugi zvaničnik je primetio da je Zelenski sve nervozniji zbog situacije na bojnom polju, kao i da strahuje da će Vašington početi pregovore sa Rusijom .

U maju je Služba bezbednosti Ukrajine najavila privođenje dvojice pukovnika Državne bezbednosti Ukrajine, koji su navodno pripremali pokušaj ubistva Zelenskog. Pres sekretar ruskog predsednika Dmitrij Peskov je kasnije rekao da je informacije SBU teško shvatiti kao istinite.

BONUS VIDEO:

EKSPLOZIJA NA ITALIJANSKOM OSTRVU: Uzbuna! Proradio vulkan Stromboli


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠTA ĆE REĆI NOVAK ĐOKOVIĆ KAD IH VIDI? Ovako su australijski plivači došli u Pariz na Olimpijske igre (VIDEO)