KARLSON ISKRENO O BAJDENU: Poznajem ga već 30 godina, svi dobro znaju kakve probleme ima

Novosti online

13. 07. 2024. u 17:51

AMERIČKI novinar Taker Karlson je iznenađen zato što se mnogi čude zbog kognitivnih problema predsednika SAD Džozefa Bajdena, jer se oni manifestovali još pre nekoliko godina.

КАРЛСОН ИСКРЕНО О БАЈДЕНУ: Познајем га већ 30 година, сви добро знају какве проблеме има

Foto: Brian Cahn / Zuma Press / Profimedia

Kako je napisao Karlson na svojoj veb stranici: "Poznajem Bajdena, upoznao sam ga pre više od 30 godina. Kada je odlučio da se kandiduje za predsednika po četvrti put 2019. godine, to više nije bio onaj isti čovek. Postao je sasvim drugačiji."

Kako kaže Karlson, njega je iznenadio šok u medijima nakon katastrofalne debate Bajdena sa Donaldom Trampom, jer je ljudima iz njegovog okruženja već duže vremena dobro poznato da Bajden ima neurološke probleme.

Foto Tanjug/AP/Jacquelyn Martin

Karlson je dodao i da se Bajdenova sestra još 2019. žalila na pad njegovih mentalnih sposobnosti i da se protivila njegovom učešću na izborima.

"Njujork tajms" je 3. jula, pozivajući se na izvore bliske Bajdenu, izvestio da se mentalno stanje predsednika naglo pogoršalo tokom poslednjih meseci.

Prema izvorima "Njujork tajmsa", oni koji su poslednjih meseci kontaktirali sa predsednikom kažu da je Bajden ili zbunjen ili letargičan, i da često gubi nit u razgovorima.

Ovi mentalni problemi se naročito ispoljavaju kada predsednik ima nastupe pred velikom publikom ili kada je umoran, tvrdio je ovaj list.

(RIA Novosti)

BONUS VIDEO: UNIŠTEN IZRAELSKI TRANSPORTER U GAZI: Hamas objavio fotografiju na svom telegram kanalu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

O BIOGORIVU, RUDOLFU I PODMORNICAMA: Od kada je čoveka civilizacija traži prijateljske energente