MADURO NEMA ŠTA DA KRIJE: Stavljam se na raspolaganje pravdi

Novosti online

31. 07. 2024. u 23:21

PREDSEDNIK Venecuele Nikolas Maduro zatražio je od Vrhovnog suda u Karakasu da izvrši reviziju predsedničkih izbora održanih u nedelju 28. jula, nakon što su opozicioni lideri pokušali da dovedu u pitanje njegovu pobedu i usred međunarodnih poziva da objavi detaljan izveštaj o prebrojanim glasovima.

МАДУРО НЕМА ШТА ДА КРИЈЕ: Стављам се на располагање правди

Foto: EPA

- Stavljam se na raspolaganje pravdi - rekao je on novinarima ispred sedišta Vrhovnog suda u Karakasu i dodao da je "voljan da bude pozvan, saslušan, ispitan", prenosi Mundo.

- Rekao sam, kao politički lider, sin komandanta Uga Čavesa, da su (alijansa) Veliki patriotski pol i Ujedinjena socijalistička partija Venecuele spremni da predstave 100 odsto zapisnika. Vrlo brzo će saznati zašto je Bog sa nama i dokazi su se već pojavili - rekao je Maduro.

On je istakao da postoji zavera protiv njegove vlade i da je hakovan izborni sistem. Maduro je još jednom osudio pokušaj opozicije da falsifikuje rezultate glasanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SATANISTIČKI SMEĆARI! Nemanja Majdov posle eliminacije sa Olimpijskih igara osuo drvlje i kamenje na sudije: Neću da vam se klanjam!