AMERIKA U KONTAKTU SA BEČOM OKO PLANIRANOG NAPADA NA KONCERT TEJLOR SVIFT: "Delimo informacije sa našim saveznicima i partnerima"

Novosti online

08. 08. 2024. u 22:36

SJEDINjENE Američke Države su u kontaktu sa austrijskom vladom o pitanju navodne zavere za napad na koncert američke pevačice Tejlor Svift u Beču, rekao je danas potparol Stejt departmenta Metju Miler na brifingu.

АМЕРИКА У КОНТАКТУ СА БЕЧОМ ОКО ПЛАНИРАНОГ НАПАДА НА КОНЦЕРТ ТЕЈЛОР СВИФТ: Делимо информације са нашим савезницима и партнерима

Foto: Unsplash

-U kontaktu smo sa austrijskom vladom u vezi sa ovim pitanjem. Kao opšti slučaj, mi delimo informacije sa našim saveznicima i partnerima o terorističkim aktivnostima kao što oni dele informacije sa nama. To ne govori o ovom konkretnom slučaju- rekao je on.

Miler nije potvrdio navode da je Stejt department podelio obaveštajne podatke o navodnoj zaveri sa vlastima u Beču, prenosi Rojters.

Svift je trebalo da peva na bečkom stadionu "Ernst Hapel" danas, sutra i u subotu, ali su koncerti otkazani.

Pod sumnjom da je planirao teroristički napad na koncertu u Beču uhapšen je 19-godišnji mladić poreklom iz Severne Makedonije.

(Tanjug)

BONUS VIDEO:

SVETSKO PRVENSTVO U SURFOVANjU: Pogledajte kako psi i njihovi vlasnici surfuju na takmičenju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDESNA SRBIJA BEZ OLIMPIJSKOG FINALA U KOŠARCI! Orlovi držali u šaci Tim snova, ali su se Amerikanci nestvarno spasili!