POČELO HAPŠENJE ZA SMRT METJUA PERIJA: Vlasti hitno zakazale konferenciju, ovo je razlog

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

15. 08. 2024. u 17:14

POLICIJA je uhapsila jednu osobu koja je navodno povezana sa smrću Metjua Perija od slučajnog predoziranja ketaminom prošle godine, kaže zvaničnik za sprovođenje zakona.

ПОЧЕЛО ХАПШЕЊЕ ЗА СМРТ МЕТЈУА ПЕРИЈА: Власти хитно заказале конференцију, ово је разлог

Foto: Printscreen/Jutjub/ABC News

Zvaničnik nije bio ovlašćen da razgovara o detaljima istrage koja je u toku, zbog čega nisu objavili identitet. Vlasti su zakazale konferenciju za novinare u Los Anđelesu kako bi objavile detalje slučaja kasnije u četvrtak ujutro.

Policija Los Anđelesa saopštila je u maju da sarađuju sa američkom Upravom za borbu protiv droge i američkom poštanskom inspekcijskom službom sa istragom o tome zašto je 54-godišnjak imao toliko hirurškog anestetika u svom telu.

Naime, Peri je pronađen licem nadole u svojoj kadi, 28. oktobra, a bolničari koji su pozvani odmah su ga proglasili mrtvim.

Njegova obdukcija, objavljena u decembru, otkrila je da je količina ketamina u njegovoj krvi bila u opsegu koji se koristi za opštu anesteziju tokom operacije.

Podsetimo, istraga traje mesecima, a ispitane su brojne osobe iz Holivuda. Iako nisu poznata imena, zna se da su ispitani oni koji imaju istoriju konzumiranja ili zloupotrebe zabranjenih supstanci. Dosad niko nije uhapšen.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: RUSI NA POZICIJI  - Viđeni tenkovi u Kurskoj oblasti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GLOBALNI ENERGETSKI PEJZAŽ: Energija vetra i vetroparkovi u modernoj tehnologiji